Ianis Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 (editat) Vreau sa fac un drum pana la festivalul de jazz de la Garana (http://garana-jazz.ro/). Nu am mai fost pana acum, habar n-am cum este, dar suna interesant. Momentatan sunt decat eu si cu roscata mea (BMW f650). As vrea sa plecam de vineri dimineata. Viteza de deplasare: 50-80 localitati, 80-100 drum national, 100-120 autostrada. Cazarea la cort. Care mai vrea sa mearga? Editat Iulie 15, 2009 de Ianis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 poate o sa ajung si eu pe acolo macar duminica, de mult timp ma tin sa ajung la garana insa mereu s-a ivit cate ceva frumos eveniment dar eu stiam ca se tinea in august Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 Salut! Si eu plec vineri dimineata spre Garana , din Bucuresti. Doar ca vreau sa merg un pic mai repede decat propui tu. E drum lung... 450 km. Din experienta altor ani se fac cam 7-8 ore, dar la un ritm de mers ceva mai alert. Indiferent pe ce ruta se merge, finalul e doar prin munte si deci mai incet. Pot sa-ti povestesc despre traseu. Am mai fost de vreo 2 ori pe-acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 Eu am fost la Garana acum cativa ani (cand a venit Mike Stern). Locatia e superba. Am tot zis ca voi reveni dar mereu am uitat de festifavalul asta. Daca pleaca cineva sigur, dati-mi si mie un PM cu un numar de telefon. Poate ma lipesc si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 Poate ne vedem pe acolo! Eu unul merg de cativa ani la Garana....pot spune ca e chiar super!!! Peisaje foarte faine....drumul bun....muzica de calitate.... E foarte frumos dupa parerea mea !!! see Ya si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate