bogdan! Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Mi s-a stricat cred ca releul de lumini (daca exista asa ceva pe scuterul meu) si astfel nu mai pot comanda faza scurta, faza lunga si pozitia dar "flash-ul" merge asa ca i-am scos arcul sa stea mereu apasat... Vreau sa imi fac un nou sistem de lumini (preferabil cu releu de dacie) insa nu prea stiu cum functioneaza si pe unde/ de unde trebuie sa trag firele. Poate sa imi explice cineva cum sta treaba? Nu sunt strain de electrica/electronica dar pur si simplu nu am inteles schema electrica pe care o am de la scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Mi s-a stricat cred ca releul de lumini (daca exista asa ceva pe scuterul meu) si astfel nu mai pot comanda faza scurta, faza lunga si pozitia dar "flash-ul" merge asa ca i-am scos arcul sa stea mereu apasat...Vreau sa imi fac un nou sistem de lumini (preferabil cu releu de dacie) insa nu prea stiu cum functioneaza si pe unde/ de unde trebuie sa trag firele. Poate sa imi explice cineva cum sta treaba? Nu sunt strain de electrica/electronica dar pur si simplu nu am inteles schema electrica pe care o am de la scuter. ii super simplu; cauta pe google cum functioneaza un releu; cumpara un releu, fire, intrerupator, daca ala nu mai poti/vrei sa il folosesti si te descurci singur; daca vrei sa faci treaba buna, dupa ce cositoresti firele de la instalatie, pune peste ele izolatie termocontractanta da vezi ca aia o pui inainte ca sa le cositoresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Uite ce am gasit: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate