SPIX Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 BINE ATI VENIT IN LUMEA SCUTERELOR SYM !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 am vazut un singur sym pana acum... tot yamaha ruleaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 Cunosc pe cineva care are SYM 125cc 4t.O mers fara probleme 35.000km. Chiar ieri i-am schimbat setul, complet. merge foarte bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPIX Postat Iulie 19, 2009 Autor Share Postat Iulie 19, 2009 Cunosc pe cineva care are SYM 125cc 4t.O mers fara probleme 35.000km. Chiar ieri i-am schimbat setul, complet. merge foarte bine! Asa e! Pentru un SYM intretinut e normal... Mesaj completat Cunosc pe cineva care are SYM 125cc 4t.O mers fara probleme 35.000km. Chiar ieri i-am schimbat setul, complet. merge foarte bine! INVITA-L pe forum sa ne povesteasca, sa stam de vorba !!! Mesaj completat ... ,sfaturi.recomandari, discutii,intalniri, ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Asa e! Pentru un SYM intretinut e normal... Mesaj completat INVITA-L pe forum sa ne povesteasca, sa stam de vorba !!! Mesaj completat ... ,sfaturi.recomandari, discutii,intalniri, ... Nu prea are el timp. Canta pe la nunti si nu prea ii permite timpul. Scuterul il foloseste doar sa cumpere ceva, o mai duce pe nevasta la servici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPIX Postat Iulie 23, 2009 Autor Share Postat Iulie 23, 2009 ... motor "ceramic coated " va spune ceva... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Acoperit de ceramica ? am castigat vreun' premiu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPIX Postat Iulie 23, 2009 Autor Share Postat Iulie 23, 2009 Acoperit de ceramica ? am castigat vreun' premiu ? Salut ! Hai ca esti SYM-patic ! Ma refeream la motoarele de pe scuterele SYM... ! Ciao ! Mesaj completat Salut ! Hai ca esti SYM-patic ! Ma refeream la motoarele de pe scuterele SYM... ! Ciao ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate