berchez_cel_turbat Postat Aprilie 3, 2009 Autor Share Postat Aprilie 3, 2009 la ce iti trebe...s-ar putea ssa iti fac rost dar fara acte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ketzien Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Frumos nipru. spor la restaurat ! Ma alatur si eu voua cu 2 ij-uri unul planeta 5 si unul din'56 , un etz , un CZ si un Jawa TS (daca se pune). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 S-ar zice ca am intrat si eu in randul comunistilor!Mi-am luat Nipra. MT16 scrie in acte. Fosta a lui Nicu din Campia. Nu arata chiar asa rau, dar are probleme din plin. Oricum, eu am luat-o ca s-o restaurez, asa pe gustul meu, cu vopsea de camuflaj, reparatiile la motor care se impun, obligator refacut cu marsarier, sper sa iasa ceva fain din ea cand termin. O sa incerc sa o madific si cu tractiune pe atas. Poze cu Nipra cum arata acuma. Pe masura ce mai modific la ea o sa mai pun poze cu evolutia lucrarilor. sa-l folosesti sanatos! a fost misto sa merg o vreme si cu atas... eu de nipru tot nu ma lasa fie ce o fii, incet incet prinde aripi dihania asta....Dnepr Rules!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Vrei sa zici ca poza asta e defapt ce-a mai ramas din Nipra ta ....si tu zici ca o sa mai si functioneze? Silviu draga, io cred ca visez cu ochii deschisi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Aprilie 30, 2009 Autor Share Postat Aprilie 30, 2009 asa asa baga...ca nu mai ai mult...si daca mai pune mana si tatamiu apoi o sa iasa fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 intotdeauna treaba iese mai bine cu un pic de ajutor de la "batrani" sporuri majore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 uite si noua mea comunista..din 1964..adica noua achizitie..pacat ca nu pot descarca pozele.. o sa le pun in curand.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 uite si noua mea comunista..din 1964..adica noua achizitie..pacat ca nu pot descarca pozele.. o sa le pun in curand.. pai macar spune despre ce-i vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 e un carpati in stare originala 100%...si urmeaza sa il reconditionez..sper sa pot veni cu ceva poze cat mai repede... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 pai sporuri majore la restaurat, de azi incep si eu la tablarie la MZ, ca taica-meu are deja avans la partea mecanica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 oho eu abia peste vreo 2 saptamani cred ca ma apuc sa dezmembrez la el...deocamdata nu am timp de surubarit..sint proaspat tatic..azi am sa pun cateva poze cu el..si pe parcurs cu ce voi mai lucra la el..si in ce stare va fi..bafta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 e un carpati in stare originala 100%... E vreo diferenta intre Carpati si KTM???? ..... Asa ma gandeam si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 nu esti la semne.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 oho eu abia peste vreo 2 saptamani cred ca ma apuc sa dezmembrez la el...deocamdata nu am timp de surubarit..sint proaspat tatic..azi am sa pun cateva poze cu el..si pe parcurs cu ce voi mai lucra la el..si in ce stare va fi..bafta.. Felicitari cred ca motivu asta-i suficient sa pui restauratul in plan secund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 da cam asta e singurul motiv.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 WOW!! arata super bine, felicitari zi-mi te rog si mie, paharele de la telescoape sunt noi sau le-ai cromat? ca eu nu gasesc nicaieri unde sa mi le faca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 norocosule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 foarte frumos domnu Silviu..felicitari..astept sa-l vad gata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Ultimele progrese: Abia astept s-o vad pe Ani, in noua ei trasura... si s-o auda cantand: Hai acasa Silviu!!! Dedicatie pt Silviu si Ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=aO9ZpzCKtZY...feature=related de la minutul 1,30 pana la 2.00 tare ...cate erau ...cate mai sant.... splendid silviu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 O sa ma rogi tu sa te las sa vezi cum e in trasura mea, dar nu o sa te las numa daca dai o bere. Io dau berea, dar tu pastrezi tema trasurii??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Mai 15, 2009 Autor Share Postat Mai 15, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=aO9ZpzCKtZY...feature=related de la minutul 1,30 pana la 2.00 tare ...cate erau ...cate mai sant.... splendid silviu! eh...sti tu bine cate mai sunt tri la berchez unu la calin si daca ne cautam bine mai gasim cateva prin judet, pe la Gherla si dej si campia turzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 azi am inceput sa desfac vechitura..spre uimirea mea toate suruburile se desfac ff usor..si are un miros de motorina sau ulei ars, nu prea imi dau seama..cred ca cineva inainte sa nu il mai foloseasca la dat cu ceva ca sa nu se deterioreze..si nu are un gram de rugina pe cadru si alte componente..in schimb statorul e puitn ruginit inauntru...motorul nu e blocat am bagat putin ulei in capul piston si si-a dat drumul..motorul e inregula...rezervorul nu e in cea mai buna stare dar nici in cea mai rea...avea ceva benzina de acum vreo cel putin zic eu 15 ani.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 (editat) intrati aici poate gasiti ceva si pentru voi! forum pt motociclete est comuniste si nu numai! http://mzbrothers.21.forumer.com/ Editat Mai 16, 2009 de lakopeter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Mai 23, 2009 Autor Share Postat Mai 23, 2009 noh...care-i treaba nenea Silviu...merge ori ba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate