ketemeu Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 Bucuresti - Calarasi - trecut Dunarea cu bacul la Ostrov- si acolo distractie. Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 27, 2006 Autor Share Postat Martie 27, 2006 Caponord pune si tu poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 Acum sunt la munca si nu am posibilitatea sa le pun de-aici pozele, diseara cand ajung acasa o sa le pun pozele ! Inca o data tin sa precizez- nu-mi vine a crede ca am reusit sa trec "vacuta mea" prin acele namoale ....! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 27, 2006 Autor Share Postat Martie 27, 2006 (editat) Acum sunt la munca si nu am posibilitatea sa le pun de-aici pozele, diseara cand ajung acasa o sa le pun pozele ! Inca o data tin sa precizez- nu-mi vine a crede ca am reusit sa trec "vacuta mea" prin acele namoale ....! Vacutza ta are nevoie de niste cauciucuri mai cramponate decit alea de pe moto dar si de un toreador ca tine. Editat Martie 27, 2006 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 Am venit si eu mai tarziu, nu numai cu pozele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 Uite c-am venit cu poze la 1 noaptea .... cam asta e tot de Duminica, dar s-a facut 2 noaptea cu pozele astea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 cinste voua boieri dumneavostra. cred ca am vazut caponordul ala rosu la service la UM ieri dupamasa? foarte curat si spalat fata de cum arata in poze? A patit ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 DA. Ceva poze f.f.f.f. frumoase. Bravo celor care s-au sculat de dimineata si au avut timp sa-si muradareasca motoarele, in adevaratul sens al cuvintului. Poate mergem pina la Vidraru in weekendul ce urmeaza, ce ziceti? BAFTA si la mai multe astfel de iesiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 Trebuia sa-i schimb rulmentii fata si discurile de frana dar am tot amanat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 Super excursia si pozele sunt beton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chizmo Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 fain espero ala visiniu..e de vanzare ? ..tare tare iesirea..imi facetzi pofta si nu am cu ce.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate