VLADoN99GTC Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Salutare ! Caut si eu un pinion cu 16 dinti , asemanator celui din poza . imi trebuie pentru un mz 125 sm si unde am cautat au zis ca nu au pe stoc si ca o sa mai dureze pana il primesc ... Ma gandeam daca nu se potriveste de la alt model , tot de la un cross sau ceva de 125 ... cine stie , va rog , da'ti'mi idei ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Cauta pe site-urile de specialitate: Talon, AFAM, Renthal, JT, etc mobra ta si vezi pinionul corespunzator. Si il poti cauta dupa cod pentru echivalente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VLADoN99GTC Postat Iulie 24, 2009 Autor Share Postat Iulie 24, 2009 problema e ca pe nici unul din site'uri nu gasesc mobra mea , si nu stiu daca se potriveste de la alte modele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Salutare ! Caut si eu un pinion cu 16 dinti , asemanator celui din poza . imi trebuie pentru un mz 125 sm si unde am cautat au zis ca nu au pe stoc si ca o sa mai dureze pana il primesc ... Ma gandeam daca nu se potriveste de la alt model , tot de la un cross sau ceva de 125 ... cine stie , va rog , da'ti'mi idei ) incearca unul de minsk de125 pare identic tot 16 dinti are si sistemul de prindere pare la fel in poza<eumi-am pus pe o yamaha rd 200 si a mers perfect cu toate ca originalul avea 17 dinti pinionul il gasesti in coltul comunistelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VLADoN99GTC Postat August 2, 2009 Autor Share Postat August 2, 2009 Gata , am gasit ce trebuia . putin adaptat , dar merge Multumesc oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate