marius45jml Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 Stai linistit ca plimbari o sa mai fie....dar la restaurantul ala nu mai mananc...preturi Adica pe o pizza si un suc la 330 ml nu imi vine sa dau 30 lei. La intoarcere a fost un pic cam racoare.....dar s-a mers bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnakeBite Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 (editat) salutare!!am un scuter kimco bet&win250 cm lam cumparat prin septembrie anu asta...de la tipu din NADLAC arata si mergea foarte bine kilometri putini...dar in schimb se auzea un tacanit.... saptamina asta am luat carnetu de conducere si cu o zi inainte sa facut praf scuteru ambelaju sa blocat....daca cineva stie vreun loc sau magazin de unde sa pot comanda piese...am inteles de la cineva ca modelu asta se comercializeaza doar in italia si austria.... Mergi la service, si rezolvi. Motoarele de 250 cc de la Kymco sunt aceleasi, indiferent de model. Gasesti piese, doar ca nu-i chiar asa de ieftinache. Bafta! Editat Noiembrie 29, 2009 de SnakeBite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2009 Intradevar..au fost destul de piperate preturile.Dar asta e.Data viitoare stim unde sa nu mergem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinbarbone Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Intradevar..au fost destul de piperate preturile.Dar asta e.Data viitoare stim unde sa nu mergem. cred ca ne-am intalnit pe 27 septembrie,undeva pe cheia,eram cu un bmw alb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2009 cred ca ne-am intalnit pe 27 septembrie,undeva pe cheia,eram cu un bmw alb. Era alt maxicoleg.Al meu era in service. Mesaj completat Se pune la bataie un proiect.Cei care sunt cu capu sau care au cveva probleme de scriere sunt rugati sa se abtina. Nu toleram offtopic-urile. Inceput il gasiti http://maxiscooters.in-goo.com/si-noi-exis...stam-t24.htm#40 Mesaj completat Se pune la bataie un proiect.Cei care sunt cu capu sau care au ceva probleme de scriere sunt rugati sa se abtina. Nu toleram offtopic-urile. Inceput il gasiti http://maxiscooters.in-goo.com/si-noi-exis...stam-t24.htm#40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Interesant proiectul......sper sa fie cu succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Decembrie 16, 2009 Autor Share Postat Decembrie 16, 2009 Interesant proiectul......sper sa fie cu succes. Si noi speram sa fie de succes... Pana una alta ne bagam maxi-urile in garaj..le mai aranjam putin(oricum a venit iarna si nu avem ce face altceva) si de la primavara ne apucam de treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Hello tristete mare cu zapada asta ! Amatori de schi sunt ? Ati fost pe undeva ? Oricum, eu l-am lasat in zapada sa testez daca e bun sau nu M-a prins inghetul cand era la bloc si nu mai pot sa ajung cu el la garaj ! Astept sa se topeasca. Bine ca daca se topeste merg cu el ! Ca omu ! Trebuie sa ma prinda ninsoarea la garaj (la birou) ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Decembrie 29, 2009 Autor Share Postat Decembrie 29, 2009 Propun si eu o tema pt acasa(cine e dispus sa ma ajute).Trebuie sa fac si eu o sigla pentru Maxis's Romania (adica maxi-scooters romania). Cine vine cu ceteva idei? Dau o bere la prima intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Propun si eu o tema pt acasa(cine e dispus sa ma ajute).Trebuie sa fac si eu o sigla pentru Maxis's Romania (adica maxi-scooters romania).Cine vine cu ceteva idei? Dau o bere la prima intalnire. cred ca la o bere ar fi cel mai potrivit s-o desenam ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Decembrie 31, 2009 Autor Share Postat Decembrie 31, 2009 cred ca la o bere ar fi cel mai potrivit s-o desenam ... Sau asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 As vrea probabil anul viitor(chiar daca incepe in 6ore totusi nu maine ) as vrea sa imi iau un maxiscooter d-asta de minim 250cmc si as vrea sa stiu cam cum e cu ciclistica acestora, pt ca m-am dat numai putzin cu un Honda Jazz 250 si mi s-a parut ciudat chiar si fatza de unul de 125 cu care m-am dat cu multe......sa fie oare din cauza lungimii acestora si a centrului de greutate numai sau mai sunt si alte motive? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 As vrea probabil anul viitor(chiar daca incepe in 6ore totusi nu maine ) as vrea sa imi iau un maxiscooter d-asta de minim 250cmc si as vrea sa stiu cam cum e cu ciclistica acestora, pt ca m-am dat numai putzin cu un Honda Jazz 250 si mi s-a parut ciudat chiar si fatza de unul de 125 cu care m-am dat cu multe......sa fie oare din cauza lungimii acestora si a centrului de greutate numai sau mai sunt si alte motive? ciclistica e naspa..e de scuter,dar puterea e de moto. de exemplu,viraj strans si accelerezi usor-garantat patineaza roata,iar la scuter de 50,deloc....m-a surprins de cateva ori puterea, e bine ca trage,dar roata de scuter cam lasa de dorit...in curbe se inclina,dar iarasi mi-e teama sa accelerez ca nu stiu daca-mi sare sau nu de sub fund...e roata prea mica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Ianuarie 1, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2010 As vrea probabil anul viitor(chiar daca incepe in 6ore totusi nu maine ) as vrea sa imi iau un maxiscooter d-asta de minim 250cmc si as vrea sa stiu cam cum e cu ciclistica acestora, pt ca m-am dat numai putzin cu un Honda Jazz 250 si mi s-a parut ciudat chiar si fatza de unul de 125 cu care m-am dat cu multe......sa fie oare din cauza lungimii acestora si a centrului de greutate numai sau mai sunt si alte motive? Problema nu e de la maxiscooter. Poti sa faci destul de multe cu un maxiscooter.Nu e chiar ca un motor dar in nici un caz ca un scooter de 50cc. Uite un exemplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 Problema nu e de la maxiscooter.Poti sa faci destul de multe cu un maxiscooter.Nu e chiar ca un motor dar in nici un caz ca un scooter de 50cc. Uite un exemplu. Faina cursa...multzam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 salut...si la multi ani... -din propie experienta eu cred ca are un cuvant major de spus centrul de greutate, lungimea scuterului si diametrul rotilor, detin un suzuki burgman de 250 de un an si ceva plus ca am mai probat si inainte unul asemanator ,si se comporta destul de bine pe curbe cu si fara pasager,in ceea ce ma priveste atac curbele destul de strans si in viteza numai cu o singura conditie sa fie asfaltul USCAT altfel intru ceva mai usor si nu inclin scuterul asa de mult ,si am o oroare de acea vopsea cu care sant marcate drumurile le evit la maxim chiar daca e uscat sau ud asfaltul, cand intru in rotunde simt cum fuge putin de spate scuterul daca calca pe vre-o dunga,bine asta se intampla cand e si putin inclinat, -am avut ocazia sa-l scot si sa-l probez pe zapada ,pe drum acoperit cu zapada batatorita nici nu ma asteptam sa mearga asa de bine ,vreau sa zic ca am reusit sa pastrez linia de deplasare pe drum ceea ce cu IJ-ul fara atas nu am reusit,si nici nu a avut tendinta sa fuga sau patineze rotile catusi de putin in lateral ,sincer am ramas uimit pt ca cu ivancelul cam pe acelasi drum cadeam de cateva ori.... spor la achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Ianuarie 4, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2010 Uitati AICI o propunere pentru prima plimbare din 2010(cand va fi nu stiu exact, depinde de vreme). Este doar o propunere..ea se va materializa in functie de numarul doritoriilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Suna bine ce ai scris tu acolo.....dar mai avem de asteptat pana vine caldura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2010 Suna bine ce ai scris tu acolo.....dar mai avem de asteptat pana vine caldura. Intra pe forum si o sa gasesti acolo mai multe detalii. Si Noi Existam... Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 stie cineva daca s-ar putea monta motor de 500 in locul celui actual de 250? e vb de kymco 250..ma intereseaza axul central,prinderile telescoapelor...chiar m-ar incanta sa-i pun un motor de 500... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Ianuarie 10, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2010 stie cineva daca s-ar putea monta motor de 500 in locul celui actual de 250? e vb de kymco 250..ma intereseaza axul central,prinderile telescoapelor...chiar m-ar incanta sa-i pun un motor de 500... Nu stiu daca e rentabil sa pui pe un kimko un motor de 500.Mai bine iti iei un burgam de 400 din 2004.E doar 1500 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Si uite asa asteapta Majesty-ul meu sa vina primavara: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Salut, am un burgman de 150cc din 2005, si as vrea sa imi pun instalatie xenon , si nu stiu ce tip de bec am. Ma ajutati si pe mine? si de undeva de unde pot sa o cumpar? Si un site pentru piese? Set motor ,variator, bile. Daca puteti sa imii aratati si mie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Nu stiu daca e rentabil sa pui pe un kimko un motor de 500.Mai bine iti iei un burgam de 400 din 2004.E doar 1500 euro am deja unul de 250. sa mai cumpar unul de 400? mai bine schimb motorul,se gasesc la dezmembrari de 500...ma intereseaza daca se poate monta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luf Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Salut Va rog sa ma ajutati cu un raspuns (eu am tot google-it dar nu m-am descurcat): Ce stiti despre MBK Skyliner de 250 din 2001. E aceiasi treaba ca si Yamaha Majesty 250? Eventual cateva opinii si sfaturi cu privire la acest model. Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate