trilapis Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 salut am vrut sa ies la prima tura si am descoperit ca mi s-a rupt cablul de acceleratie. de doua saptamani caut si nu gasesc nicaieri. nici macar la louis sau pe ebay. avetzi idee daca s-ar potrivi altul? sau singura solutie e sa-mi fac unul? motoru e DR 650 din 92 multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 GONZO 0723927555 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trilapis Postat Martie 28, 2006 Autor Share Postat Martie 28, 2006 [n-are... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 [n-are... Daca este ok camasha, fa-l singur. Iei din Obor cablu la metru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 Daca este ok camasha, fa-l singur. Iei din Obor cablu la metru. sau iei de frana de bicicleta. ai avantajul ca un capat este deja nituit cu pastila iar la celalalt pui o pastila cu surub. Eu am la motor pt acceleratie un cablu la fel si merg cu el de ~3000km fara nici o problema. Mai am unul de rezerva + cablu original cu camasa cu tot de rezerva. PS. cand am comparat cele doua cabluri ala de bicla cu cel origina bmw mi-am dat seama ca nu difera cu nimic fata de origina, ba chiar e mai gros si pastila din capat e mai rezistenta fata de cablul bmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 sau iti iei un set de cabluri universale de la louis sau auner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate