TNG Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 Salut,sunt un nou posesor de Hayabusa 2008 si am o mica "problema"si as vrea sa stiu daca ati remarcat-o si voi sau sunt eu prea exigent. Este vorba de cuplarea vitezelor, sau mai bine zis jocul unei trepte de viteza intre decelerare si accelerare. Se maifesta la fel ca si atunci cind cuplajele elastice de la pinionul spate sunt uzate ,sau atunci cind ai lantul foarte slab.Este cam acelasi sentiment. Se manifesta in toate vitezele mai evident in mersul subturat.Din ce am reusit sa aflu,intrebind pe diversi cunoscatori,cit si din propria experienta am descoperit ca "vina" este a noului ambreiaj montat pe noua hayabusa.Nu stiu daca este un inpediment dar cel putin pe mine ma supara putin,mai ales atunci cind motorul este foarte incins dupa ceva trafic in oras. Daca cineva a remarcat acest lucru il rog sa posteze eventualele impresii, in felul acesta sa definesc daca a mea are o problema sau problema sunt chiar eu ....... Multumesc anticipat,cu respect TNG! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 intreaba la posesori poate acolo vei afla mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 26, 2009 Autor Share Postat Iulie 26, 2009 (editat) Multumesc frumos! Editat Iulie 26, 2009 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate