Ionita_Alexandru90 Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 de curand restaurata, imatriculata etc.., am ivatat mecanica pe ea si sunt foarte multumit de consum si viteza (pt. clasa ei 350 cmc si pt anii ei!) Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 Daca e ceva care ma zgarie pe ochi, asta e sigla de pe rezervor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horseman Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 dacie cu emblema audi....why???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionita_Alexandru90 Postat Iulie 27, 2009 Autor Share Postat Iulie 27, 2009 fratilor si mie imi pare rau de bmw, dar cea de la ij originala a fost dintr-un plastic tare care in decursul anilor a crapat si s-a spart. si decat deloc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 N-are rost sa tipi si nici sa subliniezi excesiv anumite lucruri,nu suntem nici surzi nici chiori Felicitari,multi am avut o vreme cand transpiram in preajma unei comuniste(slava Domnului acele vremuri au trecut ). Incearca sa dai chestia aia jos de pe aripa fata,arata incredibil de prost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionita_Alexandru90 Postat Iulie 29, 2009 Autor Share Postat Iulie 29, 2009 daca exista sonorizarea cuvintelor t intelegeam dar asa nu. motocicleta aia e mostenire d familie si are valoare sentimentala nu k ma dau mare q ea ca nu e cazul da una d 125 o face lejer Mesaj completat apropo putina personalizare nu strica si apoi sa stii k esti singurul caruia nu i-a placut aplica de perete d p aripa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 foarte misto!! ..insa da emblema bmw si aplica de pe aripa...in rest felicitari!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 foarte misto!!..insa da emblema bmw si aplica de pe aripa...in rest felicitari!! Ma bucur ca mai exista oameni care-si iubesc comunistele si parca-mi pare rau ca eu nu mai am. In alta ordine de idei, nu-mi pare rau, pentru ca le-am donat pe piese sau cu totul si pentru ca inca mai exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 e o cazatura frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionita_Alexandru90 Postat August 1, 2009 Autor Share Postat August 1, 2009 duminica ma duc in targ daca gasesc in vitan emblema de izh originala iau si q apica ma mai gandesc Asfalt uscat! ... apropo care vine la concert la Apasu Bar? intrarea 15 ron mai multe detalii pe www.Apasu-bar.ro ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate