Roli Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Hi, Ca proaspat colindator cu Enduroul pe coclauri, am o dilema in ceea ce priveste intinderea lantului la motorasul meu. E vorba de un KTM 250 EXC R iar lantul mi se pare cam moale, cu o cursa de 5-6 cm. E normal asta pentru un Enduro sau mai trebuie intins lantisorul ? Multumesc pentru sfaturi . Roli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 La mine, la Africa Twin, spune ca lantzul trebuie sa aibe un joc de 3 cm la mijlocul distantzei dintre pinionul de fatza shi cel de spate de pe roata... Kestia ii ca cel mai bine e sa cautzi in manualul de service al motorului, pe care cu putzin noroc o sa-l gaseshti pe net, pentru ca acolo itzi scrie cat trebuie sa fie jocul lantzului. Din cate shtiu eu, el difera de la motor la motor... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Hi, Ca proaspat colindator cu Enduroul pe coclauri, am o dilema in ceea ce priveste intinderea lantului la motorasul meu. E vorba de un KTM 250 EXC R iar lantul mi se pare cam moale, cu o cursa de 5-6 cm. E normal asta pentru un Enduro sau mai trebuie intins lantisorul ? Multumesc pentru sfaturi . Roli In functie de cursa suspensiei se lasa lantul mai slab, pentru ca atunci cand se aliniaza pinionul primar,articulatia basculei si roata spate, sa nu fie supratensionat. Eu am tot enduro si lantul trebuie sa aiba joc sus-jos , cu motorul pe cric, 4 cm. La tine e f posibil sa trebuiasca lasat si mai slab. Verificarea daca nu stii cat zice producatorul: pui pe cineva greu pe mpotociclta sa comprime suspensia pana la alinierea pomenita mai sus. Verifici lantul sa fie intins, fara burta, dar nu "tambal" , adica sa nu forteze in rulmenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Trebuie sa sti ce nr de dinti are pinionul si foaia. Uite pentru 3 dimensiuni: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roli Postat Martie 29, 2006 Autor Share Postat Martie 29, 2006 Merci pentru info exacta Ketemeu! Am gasit intre timp site-ul respectiv, cu mai multe informatii legate de capritza portocalie. Salut Roli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate