Alex_83 Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Cu parere de rau trebuie sa pun urmatorul anunt: Vand voshod, model cu doua evacuari. A fost demontat pana la ultimul surub, inlocuite diferite piese si reasamblat Motorul a fost demontat, au fost inlocuiti rulmentii, semeringurile, rectificat cilindrul, segmenti noi, piston nou (nici rodajul nu l-am facut) instalatie electrica facuta de mine de la zero. un cauciuc aproape nou, carburator aproape nou inmatriculat pe numele meu, itp valabil inca aprox 2 ani, asigurare inca vreo 4 luni culoare verde - a fost vopsit la pensula dar nu arata rau mai are unele probleme - franele nu prea tin. Am luat banda flexibila de ferodou, dar nu am apucat sa o si pun pe saboti. nu am contactul de la clestele franii de pe fata - firele sunt trase nu are bord nu are un capac la una dintre cutiile laterale Piese de schimb - doua jante aprox bune, pinioane, furci cutie, un rezervor de mz rt 125, doua telescoape fata - nu stiu cat de bune sunt, bucati de semnalizari, saboti, o napolitana... un ceas si cablu kilometraj si altele care nu-mi vin acum in minte Nu mai am timp nici sa ma ocup de ea si nici sa circul cu ea. Imi pare rau sa o tin degeaba si sper ca cel ce o va lua sa o foloseasca pretul este negociabil. sunt din Galati. 0724042348 - Alex o sa pun si poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 (editat) Napolitana de rezerva nu o vinzi separat? Stau cu motorul pe dreapta, tocmai pt ca m-i s-a bulit napoliata... Mesaj completat S-a rezolvat! Multumesc! Editat Iulie 27, 2009 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate