alex123 Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Stie cineva cine a facut asta sau unde o gasesc pe net? Danke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 Stie cineva cine a facut asta sau unde o gasesc pe net? Danke asta seamana cu rahaturrile alea ce le face pocaitu' ala de la Amen (http://www.amenmotorcycles.com/) ia vezi doara il gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fi|oz0phu' Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 asta seamana cu rahaturrile alea ce le face pocaitu' ala de la Amen Nu stiu de ce le zici rahaturi..mie imi plac foarte mult motoarele lui Amen,si nu sunt singurul.Oricum...gusturile nu se discuta.Cat despre faptul ca ar fi facuta de el..nici o sansa.Tare m'as mira sa fie facuta de un builder cunoscut de dinafara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 Nu stiu de ce le zici rahaturi..mie imi plac foarte mult motoarele lui Amen,si nu sunt singurul.Oricum...gusturile nu se discuta.Cat despre faptul ca ar fi facuta de el..nici o sansa.Tare m'as mira sa fie facuta de un builder cunoscut de dinafara. daca gusturile nu se discuta le pot zice cum vreau, corect? citeste ce scrie pe rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 (editat) super motor...super !!!mie imi place !!! asta e un bobber sau cruiser ,,ca nu ma pricep la ele , dar imi plac fff mult chopperele...! off topic: cand dau pt carnet la anu' sper sa mi iau un chopper PEACE Editat Aprilie 1, 2006 de Vince Black Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fi|oz0phu' Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 daca gusturile nu se discuta le pot zice cum vreau, corect? citeste ce scrie pe rezervor Scuze,nu m'am uitat pe rezervor. Cat despre gusturi...stiu ca nu se discuta,dar daca numesti lucrarile lui "rahaturi"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 Amen e taticul new-choppers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Aprilie 2, 2006 Autor Share Postat Aprilie 2, 2006 asta seamana cu rahaturrile alea ce le face pocaitu' ala de la Amen (http://www.amenmotorcycles.com/) ia vezi doara il gasesti Corect..e amen dar nush de ce dreaq n-o fi la ei pe site merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate