MotoMax Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 Am iesit sambata pana la Balvanyos(pe nepregatite) la o ciorba servita in paine...Din pacate s-au descarcat acumulatorii de la aparatul foto si pozele cu motorul nu prea se vad bine.In rest...frig...gheata...zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 Felicitari pentru curaj! Imi inchipui ca ciorba aia a trebuit mancata repede... Primavara, unde esti??!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Martie 30, 2006 Autor Share Postat Martie 30, 2006 Destul de repede pt ca venea noaptea.Oricum am coborat pe intuneric si am pus-o jos chiar acolo unde e facuta poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 Plimarea cred ca a fot super.......DAR CIORBA AIA ARATA DEMENTIAL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Martie 30, 2006 Autor Share Postat Martie 30, 2006 Plimarea cred ca a fot super.......DAR CIORBA AIA ARATA DEMENTIAL Imagineaza-ti gustul...Cam asa arata inainte... Oricum..se mananca bine acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chizmo Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 o sa dau si eu o excursie prin congelator cu noul meu breloc in forma de ktm..si saccc..ca m-am dat si eu cu moto..nu numai voi..super ciorba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate