CrazYRaveN Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Se vinde Jawa 350 1985.Motocicleta merge si arata foarte bine.A fost refacuta complet acum 2 ani.Am folosit-o destul de putin,doar in plimbari de weekend si la intruniri.M-ai dau la ea carena fatza,top case,motor de rezerva,far,tobe,amortizoare,bujii noi,saboti frana noi,crash-bar,si multe alte maruntzishuri.In 2008 in toamna i-am pus segmentzi,bujii,fise,garnituri,carburator,filtru aer,cabluri,bec halogen,lant...toate noi.Are comenzi si bord de la Honda.Este din nou la vanzare pentru ca am revenit in tara.Pretul este de 600 euro negociabil.Mai multe detali pe id de mess:s33king4 sau la telefon 0766908645. Mai dau la ea si o casca,o pereche manusi piele si ghete Bikers aproape noi marimea 39! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 (editat) Se vinde ...Pretul este de 600 euro ... craz..-ule, de ce nu o donezi? Pimp abia asteapta... Daca o vrei bani pe ea de ce nu o pui la bursa sau la vanzari? Tu crezi ca daca cineva doreste sa cumpere ceapa si cartofi, se duce la plafar? ..maine, poimaine si in fiecare zi dam 'up"-uri sa ramana in top, pe primul loc... Editat Iulie 31, 2009 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Iulie 31, 2009 Autor Share Postat Iulie 31, 2009 Din greseala am bagat aici.Intentia mea era sa bag la bursa! "Imi cer iertare ca am gresit" Mesaj completat Apropo de ce nu iti donezi matale Lepra??? A??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Din greseala am bagat aici.Intentia mea era sa bag la bursa! "Imi cer iertare ca am gresit" Mesaj completat Apropo de ce nu iti donezi matale Lepra??? A??? ..e data de 2 ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 Se vinde Jawa 350 1985.Motocicleta merge si arata foarte bine.A fost refacuta complet acum 2 ani.Am folosit-o destul de putin,doar in plimbari de weekend si la intruniri.M-ai dau la ea carena fatza,top case,motor de rezerva,far,tobe,amortizoare,bujii noi,saboti frana noi,crash-bar,si multe alte maruntzishuri.In 2008 in toamna i-am pus segmentzi,bujii,fise,garnituri,carburator,filtru aer,cabluri,bec halogen,lant...toate noi.Are comenzi si bord de la Honda.Este din nou la vanzare pentru ca am revenit in tara.Pretul este de 600 euro negociabil.Mai multe detali pe id de mess:s33king4 sau la telefon 0766908645. Mai dau la ea si o casca,o pereche manusi piele si ghete Bikers aproape noi marimea 39! de unde ai luat fisele???? care e viteza maxima ? prinde suta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat August 1, 2009 Autor Share Postat August 1, 2009 Sunt din cehia fisele! 140 vit maxima! prinde suta cred ca e o intrebare intrebatoare pt un motor de 350 cmc in 2 timpi...tu ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 Frumoasa Jawa. Am vrut si eu sa reconditionez una din 1990 dar m'am lasat pagubas si mi'am luat japoneza. Bafta la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate