Sari la conținut

Jawa-ist Indecis


bladexp
 Share

Postări Recomandate

Salut. Acum vreun an si jumatate am luat o jaweta cam varza, dar cu carene. ce sa zic... arata ca n.... dar mie mi-a placut. am bagat in ea mai mult decat dublul sumei pentru care am cumparat-o. am schimbat partea electrica odata, am vopsit tot ce inseamna fier la ea(intre timp s-a si dus vopseaua din cauza nefolosirii), am facut ambielajul, am schimbat-o de pe 6 V pe 12 V(nebunie mare), i-am schimbat tobele.... ce sa mai zic, multa munca.(dar nici acum nu am terminat de finisat carenele :moto: - lipsa de timp :moto:).

 

Acum mi s-a pus in cap sa-i pun aprindere de trabant. Motivul???? Vreau sa o aduci in Bucuresti, dar nu am tupeu pentru ca sumnt mai mult decat sigur ca nu ajung nici pe la Adjud(sunt din Piatra Neamt).

 

De unde pot sa cumpar una cu bani putini, dar sa aiba si flansa pe care o pun pe alternator(nu vreau sa o fac eu pentru ca nu am la cine si nu vreau sa mai umblu pe drumuri).

 

Vlad

PS. Mai am o problema: deobicei raman fara benzina in carburator.. de ce? .. pentru ca mi se tot infunda filtrul si nu ajunge banzina :moto:. De unde pot sa cumpar un filtru cu sita(si nu cu carton galben, ca ala se infunda imediat).

mentionez ca sunt student si stau la camin :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Jawa aia nu cumva ai luat-o de la Vali? :moto:) Pune-i de Diesel ca ala e cu plasa si nu vei avea problema. In legatura cu aprinderea de Trabant nu te pot ajuta, am postat si eu un topic ca si eu caut asta. Am auzit ca ii mai poti pune de Oltcit Special (de ala in 2 pistoane)

Editat de Auxois350
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De unde ai cumparat-o? Eu nu vad nici o flansa aditionala sub placa cu integrate.e doat platoul de platini fara platini. cum iti dai seama daca e buna aprinderea(imi iau aparatul de masura cu mine cand o cumpar)?

Vreau sa te mai intreb ceva... iti scade consumul cand ai aprindere electronica de trabant?? tie cat iti ia?

vlad

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nimeni nu stie nimic?

 

 

Pe langa ce vezi in poza,mai este si modulul de aprindere care arata ca o caseta VHS la scara 1/2.Acolo sunt tranzistorii si alte chestii care dau scanteia.

Consumul nu prea scade asa mult,dar nu mai ai batai de cap cu platinile. Imi consuma cam 5 in afara si 5.5 in oras.Am cumparat-o de ;a un Magazin de Trabant si Skoda (intersectia Matasari cu Lizeanu).

Pun si o poza din Revista Autoturism cu schema aprinderii el de Trabant.

post-1031-1143921133_thumb.jpg

Editat de iulian_florea
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...