dark_angel_130188 Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 sal'tare am nevoie de un kit de lant pt suzuki gsxr 1100 din 94... care ma puteti ajuta? macar sa ma indrumati catre careva .. am gasit cateva, dar au neste pretzuri... dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 (editat) Incearca la userul lipton. Editat August 3, 2009 de mihaio07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 (editat) Mai scrie codul modelului moto si ce fel de lant ai nevoie, cate zale si ce cod (ex. 520 , etc..) poate te ajut......incerc.. De gasit gasesti, ... dar costa ceva un kit.. Incearca din dezmembrari... Editat August 4, 2009 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inxs_cb Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 sal'taream nevoie de un kit de lant pt suzuki gsxr 1100 din 94... care ma puteti ajuta? macar sa ma indrumati catre careva .. am gasit cateva, dar au neste pretzuri... dau o bere salutare am gasit ceva pentru tine pela 630ron Suzuki GSXR 1100 WP/WR 93-94 CHAIN AND SPROCKETS (KITS) Chain and Sprocket Kit Izumi asa se cheama am si eu pe supertenere de aproape 4000 km si inca nu l-am intins singurul lui defect este putin mai zgomotos sau mai pot sa aduc did cu o-ring la 660 ron sau did x ring premium gold la 700 ron suna-ma daca esti interesat la 0729941216 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel_130188 Postat August 29, 2009 Autor Share Postat August 29, 2009 "interesata" nu "interesat" am citit raspunsurile voastre, dar abia azi...vreau sa va multumesc pentru ajutor. intre timp am reusit sa gasesc oricum, cei cu service-uri, va voi pastra raspunsurile. nu sti niciodata cand ai nevoie de alte piese multam inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate