puya123123 Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 azi pe oltenitei(pe la piata sudului) am inteles ca a fost un accident moto ratb cu moto...are cineva detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 azi pe oltenitei(pe la piata sudului) am inteles ca a fost un accident moto ratb cu moto...are cineva detalii? Altu? Zici ca e sezon de vanatoare si noi suntem vanatul Sper sa fie ok tipul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 1, 2006 Autor Share Postat Aprilie 1, 2006 altu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 parca suntem vanati!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 Nasol sper ca nu a patit nimic motociclistul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 nu se poate, e un cosmar ce se intampla pe strazi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 azi pe oltenitei(pe la piata sudului) am inteles ca a fost un accident moto ratb cu moto...are cineva detalii? am auzit si eu un zvon despre asta, cu diferenta ca se intampla pe la Nitu Vasile, deci aproape de piata sudului. din cate am inteles, nu e grav, motociclistul s-a ridicat si a plecat. nu stiu daca cealalta parte implicata in accident era sau nu ceva RATB... din pacate, cel de la care am aflat era prea sictirit si nu avea chef sa-mi dea detalii. pe el nu-l intereseaza domeniul asta... oricum, aveti mare grija in trafic, ca prea multe s-au intamplat, si abia e inceput de aprilie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 3, 2006 Autor Share Postat Aprilie 3, 2006 a fost si pe la nitu vasile unu,nu e acelasi .. nu a patit nimic motociclistul de la nitu vasile..inca nu am aflat nimic de cel de pe oltenitei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate