Baiazid Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 La invitatia lui FoxBat am plecat 3 motoare spre un gratar 1. In asteptare la petrom: 2. In Gaesti reorganizare: mici, pui, bere 3. Fetele 4.Obiectu' muncii Tnx FoxBat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 ce bine arata gratarul ala, norocul meu ca nu imi este foame! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dankrp Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 sa traiesti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 Bravo ! Dar cum a-ti carat gratarul si toate alea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 2, 2006 Autor Share Postat Aprilie 2, 2006 Bravo ! Dar cum a-ti carat gratarul si toate alea ? a fost cineva cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 In primul rand noi multumim de prezenta tuturor. In al II lea rand satul se numeste COBIA !!!! NA !! In al III lea rand..mai am si eu niste poz(n)e. sper sa nu fie probe.la...instanta In ultimul.te pricepi domne si la papa nu numai la .cox Si pentru cine a carat..se vede in poze In rest..numai pentur prieteni :moto: Multumesc si pe cat mai dese In primul rand noi multumim de prezenta tuturor. In al II lea rand satul se numeste COBIA !!!! NA !! In al III lea rand..mai am si eu niste poz(n)e. sper sa nu fie probe.la...instanta In ultimul.te pricepi domne si la papa nu numai la .cox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Da in curtea cui din COBIA, ati facut micii aia?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 La mine pe net, ploua duminica!!! Am ratat de data asta!!! Multam de invitatie Foxule!! Tine Su tapusa aia de parca atunci ii ucidea pe bietii participanti pe gratar!!!! Frumoase momente!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Data viitoare nu mai scapi Moto meu era inca in service ca altfel bateam un drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Da in curtea cui din COBIA, ati facut micii aia?? la mine, bre, daca esti invidios sa vezi cum o sa fie cand o sa sudez + vopsesc poarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Inchisa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate