vixer Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Dezmembrez sau vand(pt piese) Suzuki VX800 an fabricatie 1992. Tel.0744179109 -Iulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vixer Postat August 7, 2009 Autor Share Postat August 7, 2009 Motocicleta este cu actele la zi .Are ghidonul inndoit,maner ambreiaj rupt,rezervorul spart si infundat,esapamentul pe stanga indoit,cadrul la partea din spate e stramb. Motorul functioneaza f bine.In afara de cele de mai sus restul sunt utililizabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 salut, as avea nevoie de niste piese de la rota din spate sunt cele care fac legatura intre grup si roata, o colivie dintata si un pinion care se cupleaza pe ea., Daca le ai si sunt in stare buna, le iau.poate pui niste poze.ms Mesaj completat si discul de frana de pe spate. Si cred ca o sa mai fie ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Salut. Evacuarea de pe dreapta cum o fi si la ce pret? Poti sa pui o poza cu ea? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 asta e una din piese si cea care se cupleaza cu ea e a doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 asta e una din piese si cea care se cupleaza cu ea e a doua. Aha, asta e aia de pe grup, cealalta e in roata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Dap, si amundoua nu mai au viata lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vixer Postat August 10, 2009 Autor Share Postat August 10, 2009 Si niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Fa un pret la piesele alea doua de la roata spate si la discul de frana tot de pe spate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stell_nick Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 salutare am o intrebare te rog sa-mi dai un pret la toata motocicleta ca sa vad daca o pot lua pe toata,tinand cont ca una din 92 se vinde cu aproximativ 1000 de euroi inmatriculata si in stare de functionare da-mi un pret pentru a ta si nu ma intereseaza actele poti sa le vinzi separat la cine are nevoie,ma intereseaza tot mai putin cadrul care ai zis ca e stramb.Astept un raspuns urgent pt,a stii daca ma apuc de treaba cu a mea (am avut un mic accident).Trimite te rog si cateva poze recente cu moto pt.ca am vazut data e din 2005. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andras Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 salutare am o intrebare te rog sa-mi dai un pret la toata motocicleta ca sa vad daca o pot lua pe toata,tinand cont ca una din 92 se vinde cu aproximativ 1000 de euroi inmatriculata si in stare de functionare da-mi un pret pentru a ta si nu ma intereseaza actele poti sa le vinzi separat la cine are nevoie,ma intereseaza tot mai putin cadrul care ai zis ca e stramb.Astept un raspuns urgent pt,a stii daca ma apuc de treaba cu a mea (am avut un mic accident).Trimite te rog si cateva poze recente cu moto pt.ca am vazut data e din 2005. cam aceeasi ideea, dar pe mine ma intereseaza cel mai urgent termostatul, si maneta de frana, eventual oglinz. o sa ma apuc curand de reparat pe a mea, (papa ulei, si se incinge) probabil ca o sa mai am nevoie si de altele. radiatorul cum arata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 S-a dat motorasul, a ajuns in iasi complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate