TYTYnel Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Salutare Vad ca voi sunteti mai expertzi in domeniul scuterelor asa ca ce ma sfatuiti sa imi iau si ce asi putea sa imi iau ceva pana in 500 EUR si de preferat cu acte ca ma tenteaza sa imi fac si A1 daca e pana acolo daca aveti oferte astept! mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 MEGA PROMOTIE DE PASTE la GoPOP Runner, pana pe 26 Aprilie, la noi si in toate magazinele Carrefour: ORHIDEEA, COLENTINA, MILITARI, BANEASA, PLOIESTI, BRASOV! Grabiti-va, iepurasul nu sta prea mult intr-un loc iar stocul pentru promotie este limitat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TYTYnel Postat Aprilie 4, 2006 Autor Share Postat Aprilie 4, 2006 e Bun oferta da nam cum sa vin sa le vad ca eu sunt din Oradea si pe la mine vad ca nu aveti de gad sa venitzi oricum mai astep in continuare sa vad poate poate are ceva sa imi ofere am vazut la vanzari ceva da nu ma incanta oricum merisi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nvidia Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 pe la noi la baii astia iti iei yamaha mbk nitro dalea copiate dupa moto lui rossi pt viteza iti recomand aprilia sau malaguti si pt demaraj italjet gasesti de oricare la 500e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 mai bine ashteptzi sa itzi iei A1 shi itzi iei un motor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate