13 Todesengel Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 ...m-am gindit sa fac un topic cu choppere interesante,care ne-au captat atentia,pozate de noi prin diferite parti de lume...aceastea nu au tendinta de a fi acel tip de poze profesionale,cu unghiuri studiate si motociclete proaspat lustruite,ci asa cum le vedem pe strada... ...ieri in Tokyo (scuze pt.calitate,sint facute cu camera telefonului).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Foarte fain topic.Foarte faine poze.Zero spirit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 ...m-am gindit sa fac un topic cu choppere interesante,care ne-au captat atentia,pozate de noi prin diferite parti de lume...aceastea nu au tendinta de a fi acel tip de poze profesionale,cu unghiuri studiate si motociclete proaspat lustruite,ci asa cum le vedem pe strada... ...ieri in Tokyo (scuze pt.calitate,sint facute cu camera telefonului).. sa inteleg ca esti in tokio?...sau sunt poze via mail,de la mujer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Aprilie 8, 2006 Autor Share Postat Aprilie 8, 2006 sa inteleg ca esti in tokio?...sau sunt poze via mail,de la mujer? ...sint de la mujer,dar ieri eram aici... ..in cartier arabesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 unde dracu e cartieru arabesc? ps: canti cumva intr-o trupa,mai nou? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Aprilie 9, 2006 Autor Share Postat Aprilie 9, 2006 (editat) ..nu,din pacate nu cint in nici o trupa,dar daca tot ai deschis discutia,Bon Jovi in concert la Tokyo Dome...alaltaieri noapte...nu prea se vede,atit cit a permis telefonul,plus ca nu a existat acces in culise,cum au avut alti boieri la Heloween scuze,100% off-topic.... Editat Aprilie 9, 2006 de 13 Todesengel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 da?tot offtopic....am primit si eu poza de la cineva din USA: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Aprilie 10, 2006 Autor Share Postat Aprilie 10, 2006 (editat) CE SARPE DEZGuSTATOR !!!! oare ce o fi fost in mintea celui care construit nebunia asta? Chris,e tare rau poza asta!!pe asta l-as face chopper de politie in romania! Editat Aprilie 10, 2006 de 13 Todesengel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 Revenind la topic, uite o poza facuta acu vreo 4 ani, undeva in Franta, intr-o reprezentanta HD. In poza sunt eu, dar pe vremea aia aveam paru scurt, scurt de tot; acu e mai lung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 Chopperashele unor tovarashi. Cu hardtail-ul clasic am bagat. Motor S&S de 2000, pe vremea aia avea turbocharger shi batea spre 200 de cai. Acum fara charger are cam 140 de cai pe roata. De el ziceam ca era cam nasol de ashezat in curbe fiind rigid shi cu motor prea tare. Dar shmecherashu care il are s-a obishnuit asha shi "fuge " cu ea de rupe pamantul. Acuma shtiu ca nu arata ca motoarele de show, dar astea sunt choppere adevarate pt ca sunt folosite zi de zi, iar scopul pentru care au fost create nu este numai de a arata bine... Toate sunt customizate shi ca performantza. E exact diferentza dintre cainii de expozitzie shi cei utilitari A, shi daca mai trebuie sa precizez ca sunt in Noua Zeelanda. Shi cateva de show: Un VF 750 super cool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 un suzuki gs 550 L an 1981 modelul american aici in spania,proprietarul este un clujean ce intra si el pe forum va salut cu respecte roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 trebuie schimbat uleiul la GS-ul ala...si curatat carburatoarele....hehehehehe B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 @ shobolanu' noroc Ce motor are asta? @ robi ce sunt alea incercuite de mine?hmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 cum "ce-s alea"??mai alex123...sunt bidoanele ramase dupa schimbul de ulei! ulei marca "budweiser"...ce ,n-ai auzit de el???hahaha B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 cum "ce-s alea"??mai alex123...sunt bidoanele ramase dupa schimbul de ulei! ulei marca "budweiser"...ce ,n-ai auzit de el???hahaha B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Aprilie 14, 2006 Autor Share Postat Aprilie 14, 2006 Shobolane,mai ai vreo poza cu aia neagra,cu furca springer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Alex123 ala e VF750 motor v4. Todesengel nu mai am dar pot sa fac azi cand ma intalnesc cu baietzii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 Alex123 ala e VF750 motor v4. Todesengel nu mai am dar pot sa fac azi cand ma intalnesc cu baietzii. aham..merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 Iaca ceva poze de azi. Din pacate chopperanu negru o fatat, shi e desfacut, asha ca i-am facut poza din spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 @ robi ce sunt alea incercuite de mine?hm se vede clar ca sunt 4 doze de bere marca SAN MIGUEL bere spaniola...exact atunci am adus motorul acasa si udasem motorul asa de intrare in garaj,proprietarul este chiar cel din poza clujean deal nostru nu de mult venit pe teritoriul spaniei... va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 se vede clar ca sunt 4 doze de bere marca SAN MIGUEL bere spaniola...exact atunci am adus motorul acasa si udasem motorul asa de intrare in garaj,proprietarul este chiar cel din poza clujean deal nostru nu de mult venit pe teritoriul spaniei... va salut se vad clar intr-adevar berile...era o gluma bine-ai venit inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iunie 1, 2006 Autor Share Postat Iunie 1, 2006 (editat) ...in seara asta,intr-un magazin HD din Tokyo...si in fata lui... Editat Iunie 1, 2006 de 13 Todesengel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 ...in seara asta,intr-un magazin HD din Tokyo...si in fata lui... man,da tu unde esti?ca asa vorbesti de parca esti in tokyo..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iunie 1, 2006 Autor Share Postat Iunie 1, 2006 man,da tu unde esti?ca asa vorbesti de parca esti in tokyo..... B. ti-am zis,eu m-am intors acum citeva zile,pozele mi le-a trimis Laura azi,are net pe telef.mobil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iunie 2, 2006 Autor Share Postat Iunie 2, 2006 ..hai, ca a fost 1 iunie,sa mai punem,sa se bucure toti copiii...daca studiaza cineva preturile,o sa poata sa-si dea seama de diferenta enorma de pret intre HD si motocicletele japoneze... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate