Harnigan Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 (editat) Unde gasesc si eu in Ploiesti sau Bucuresti un magazin care sa vanda bujii ngk.Si ce alt model de bujie este aproape de br 10 eg (ca astea mi s-au stricat 2 in mai putin de 1000 km ).Daca se poate la magazine(daca stiti) sa dati adresa cat mai completa. Multumesc! Editat Aprilie 5, 2006 de Harnigan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 La noi la magazin poti gasi dar doar pe comanda si se onoreaza in aceiasi zi daca este data comanda dimineata. Da-mi un nr de tel si tipul de bujie pe care il vrei si ma interesez de pret. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 (editat) daca s-au dus 2 bujii in mai putin de 1000km cred ca ai ceva probleme cu carburatia sau sist de aprindere. BR10 EG sunt bujii reci "racing" destinate motoarelor 2t de turatii mari. Ce anume ti se intampla ? se ancraseaza bujia? Bujii apropiate... B10EG ( fara rezistor) sau bujii mai calde in caz ca B10 nu ajunge la temperaturi suficiente pt autocuratire BR9EG BR8EG Daca B10 EG ti-l arde probabil e carburata prea sarac si urmeaza o gaura in fundul pistonului Editat Aprilie 5, 2006 de AlexM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 La noi la magazin poti gasi dar doar pe comanda si se onoreaza in aceiasi zi daca este data comanda dimineata. Da-mi un nr de tel si tipul de bujie pe care il vrei si ma interesez de pret. Bafta br6hix??? cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Aprilie 6, 2006 Autor Share Postat Aprilie 6, 2006 La noi la magazin poti gasi dar doar pe comanda si se onoreaza in aceiasi zi daca este data comanda dimineata. Da-mi un nr de tel si tipul de bujie pe care il vrei si ma interesez de pret. Bafta Acum mi-am cumparat din alta parte,dar data viitoare apelez la voi Ce anume ti se intampla ? se ancraseaza bujia? Pai alea 2 au inceput sa dea scanteie aiurea.Ba dadea,ba nu ori dadea pe langa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 Acum mi-am cumparat din alta parte,dar data viitoare apelez la voi Pai alea 2 au inceput sa dea scanteie aiurea.Ba dadea,ba nu ori dadea pe langa. da fum negru cand o turezi aproape de roshu fara sa fie in viteza? daca da, verifica carburatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate