Dimitris Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 sanatate si sa nu cazi la pace cu autorul nu de altceva dar poate ii ramane in cap si il scapi si pe el (de un posibil dosar penal si constiinta incarcata) si pe altu care ajunge in aceeasi situatia ca tine si se termina mai prost nu e vorba de rautate ci e vorba ca faci un bine chiar tuturor In general nu le tin partea, dar arata-mi tu un conducator auto (nu din auzite) care a lovit un motorist, a fost iertat si dupaia l-a nenorocit pe altu... Mersi :* xoxo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkness616 Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 In general nu le tin partea, dar arata-mi tu un conducator auto (nu din auzite) care a lovit un motorist, a fost iertat si dupaia l-a nenorocit pe altu... Mersi :* xoxo daca e posibil se va intampla ca sa citez din legile lu murphy am exagerat cu exemplul ca sa se inteleaga ce vreau sa zic mai bine, cat despre probabilitate chiar nu mi se pare asa imposibil ceea ce am zis...e o problema de statistica acum fiecare face cum vrea normal... am dat doar un sfat nu din rautate (ca am si carnet auto) ci deoarece cu cat un eveniment creste in insemnatate cu atat e retinut mai mult in timp, implicit in cazul de fata legatura dintre eveniment neplacut-tambalau cu politia-bani si timp cheltuit-motoare ramane mai mult in mintea autorului accidentului...adica motoarele in trafic o sa fie mai prezente in mintea lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu30 Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Oricum pe sofer il pedepseste legea chiar daca el cade la pace Poate cadea la pace doar in cazul despagubirilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 daca e posibil se va intampla ca sa citez din legile lu murphy am exagerat cu exemplul ca sa se inteleaga ce vreau sa zic mai bine, cat despre probabilitate chiar nu mi se pare asa imposibil ceea ce am zis...e o problema de statistica acum fiecare face cum vrea normal... am dat doar un sfat nu din rautate (ca am si carnet auto) ci deoarece cu cat un eveniment creste in insemnatate cu atat e retinut mai mult in timp, implicit in cazul de fata legatura dintre eveniment neplacut-tambalau cu politia-bani si timp cheltuit-motoare ramane mai mult in mintea autorului accidentului...adica motoarele in trafic o sa fie mai prezente in mintea lui in mod normal nu ar tr trebui iertat unu' ca asta dar la cati bani ti se mai dau inapoi d la asigurari la o dauna totala,la cat de mult poate sa dureze un proces daca se ajunge acolo, etc. .... toate astea te cam forteaza sa cazi la o intelegere cu vinovatul, din pacate cam asa stau lucrurile pe la noi si nu cred ca se vor schimba curand. bafta si multumesc tuturor celor care m-au ajutat chiar si cu un sfat sau o vorba buna. asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate