Inger`Albastru Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 Sal`tare Ce vreau eu sa aflu de aici , e daca stiti pe unde pot repara o mica gaura din galerie care fasaie si la ce pret . Va salut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 daca o umpli cu sudura ii ceva? si binentelezi apoi o pilesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 las-o ma asa! nu-ti place cum suna? vino aici sa-mi auzi motoru' ca l-am lasat fara toba, doar cu un cot de evacuare deocamdata consuma mult si trage prost dar suna mai mult decat beton! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 Sal`tare Ce vreau eu sa aflu de aici , e daca stiti pe unde pot repara o mica gaura din galerie care fasaie si la ce pret . Va salut ! Da niste detali cum a-r fi : galerie admisie evacuare sau din ce material este, fonta, aluminiu , magneziu . te pot ajuta . contact la 0722659618 Victor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Aprilie 7, 2006 Autor Share Postat Aprilie 7, 2006 Multzam Victore , am sa te sun.E vorba de galeria de evacuare, este cea originala de pe motocicleta.Am sa ma interesez de materialul din care e facuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 daca nu rezolvi, suna aici .0720636028 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Aprilie 7, 2006 Autor Share Postat Aprilie 7, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate