gianni_83 Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 Salut!Am nevoie de ajutor,caut supape pentru un Kawa zzr 400 din 95,poate aveti careva,apelez la voi pentru ca stiu ca practic suntem o famile(a motociclistilor)si imi gaseste cineva ceea ce caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 Salut .Daca nu gasesti originale fa rost de niste supape de mercedez sau de alta masina si de una originala de zzr si iti dau eu un numar de tel la cineva care ti le face originale.Dar ai nevoie de niste supape mai mari decat originale si le ajusteaza omul perfect.Sal!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 Poti gasi noi pe la 35-40 iepuroi bucata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate