love_house4ever Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 (editat) salut...am o yamaha yzf 750r din '93...carena este din fibra de sticla....intrebarea este dak o pot modifica in asa fel incat sami pun faruri de la R1.sau dak imi iau set complet de R1 mi sar potrivi pe motor?...am mai auzit o varianta dar nu stiu cat este de buna:sa tai carena de la yzf undeva sub faruri si sa prind carena frontala de la R1....dak stiti pe cineva bun la treburi dinastea sau ma puteti sfatui care varianta e mai sigura nu ezitati;) eventual ma puteti ajuta si cu niste preturi ... asfalt uscat!!! Editat August 19, 2009 de love_house4ever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaius Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 salut...am o yamaha yzf 750r din '93...carena este din fibra de sticla....intrebarea este dak o pot modifica in asa fel incat sami pun faruri de la R1.sau dak imi iau set complet de R1 mi sar potrivi pe motor?...am mai auzit o varianta dar nu stiu cat este de buna:sa tai carena de la yzf undeva sub faruri si sa prind carena frontala de la R1....dak stiti pe cineva bun la treburi dinastea sau ma puteti sfatui care varianta e mai sigura nu ezitati;) eventual ma puteti ajuta si cu niste preturi ... asfalt uscat!!! Pe unde am mai citit de modificari am vazut ca toti spuneau ca au modificat de pe r6 . Poti incerca asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate