Sari la conținut

Scoala de Pilotaj Husqvarna Enduro si Motocross - Zarnesti 22-27 augus


mein_84
 Share

Postări Recomandate

Dupa o vara plina de drumetii enduro, Husqvarna, prin importatorul Motoplus Paneuro, continua în forta implicarea sa în dezvoltarea sportului moto off-road din România, organizând în perioada 22 – 27 august 2009 o noua editie a Scolii de Pilotaj Husqvarna Enduro si Motocross.

Aceasta se va desfasura în zona Zarnesti (Brasov) având trasee de dificultate medie si hard. Primele patru zile sunt dedicate enduroului în timp ce în ultimele doua (26 si 27) atentia se va îndrepta catre tehnicile de pilotaj în motocross. Se poate participa si in anumite zile ale evenimentului.

post-43281-1250754889_thumb.jpg

A doua editie a Scolii de Pilotaj Motocross Husqvarna se adreseaza deopotriva concurentilor din competitiile moto off-road nationale si pasionatilor moto care doresc sa-si dezvolte abilitatile si tehnicile de pilotaj.

Antrenamentele vor fi coordonate de multiplul campion national Florian Pop, Racing Team Manager Husqvarna în România. In zona exista multiple posi9bilitati de petrecere a timpului liber si pentru "insotitori/are" (rafting, drumetii, etc.).

Taxa de participare la Scoala de Pilotaj este de 10 EUR/zi, iar posesorii de motociclete Husqvarna sunt scutiti de la plata acesteia.

Pentru detalii si înscrieri va sta la dispozitie Florian Pop: e-mail fpop@paneuro.ro sau la tel. 0743.188.149.

Alege sa te antrenezi cu cei mai buni!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sambata, 22 august am plecat dimineata din Bucuresti sa-l intalnesc pe Florian Popa la Predeal. In jurul orei 13 eram echipat si gata de drumetie. La cabana nu era decat Florin, ceilalti anuntandu-se pentru zilele urmatoare.

Am pornit cu el la conducere pe la 13:30 si ne-am intors pe la 18:30 la cabana – el fresh, eu stors.

Traseul a fost foarte frumos. De la Cabana Forban am coborat pana in Gura Dihamului, am traversat DN1 in Busteni, putin prin Poiana Tapului si apoi pe Zamora pana la Vf. Cazacului (asa cred ca se numeste) – de fapt la telecabina deasupra partiei Sorica, unde am avut prima pauza. Urcarea nu a fost foarte grea dar din exces de zel m-am avantat intr-un sant asezat in fix intr-o curba.

De aici a inceput coborarea pana in Azuga unde Florin a oprit un batranel, care parea localnic, sa ceara detalii despre un traseu care sa ne scoata inapoi la Forban, peste munte.

Si uite ca in acel moment opreste si masina politiei langa noi: “Ce-ati patit?” Noi ….. pauza de studiu. “Si eu am una de-asta (moto) si ma dau pe traseele de aici” – moment in care incepem o conversatie de placere cu informatii reciproce, sfarsita cu un schimb de numere de telefon si o invitatie la drumetie alta data.

Omul ne zice sa ne intoarcem spre Busteni si la iesirea din Azuga sa iesim din DN, sa trecem raul Prahova prin vad pe sub pod si apoi drum de exploatare pana gasim urcarea pe care o cauta Florin. Si pe care am gasit-o. Si care m-a chinuit, poate si pentru ca nu mai aveam strop de curent in baterie de cand am plecat si am pedalat destul de mult in panta in noroi… si urcarea nu se mai termina, si eu opream motorul des, si pedalam din nou ….

Evident, nu a lipsit poteca de animale, sub forma de mocirla valurita unde m-am chinuit ingrozitor. Aici, dupa cateva sute de metri de chin, Florin a decis ca trebuie sa intoarcem sa cautam alta varianta. Si varianta a fost o coasta care trebuia sa o urcam pieptis – ulterior am aflat ca-i spune Varful Grecului. Asta mi-a pus capac. Am urcat-o cam trei sferturi dupa care soarele mi-a intrat direct in ochi si concomitant au aparut niste gropi ca de cuib de mitraliera din care am ferit vreo trei – patru, si-am oprit din nou motorul. Eram deja rapus. Lipsa conditiei fizice si a tehnicii si-a spus cuvantul.

Florin m-a mai ajutat pe parcurs, dar aici cred ca daca nu ma ajuta urcam 50m in 50 de ani. Asa cum au mai spus si altii, este un tip deosebit. Aici am cerut o mare pauza.

In acest moment, Florin mi-a propus sa schimbam motoarele, si am ajuns inapoi la cabana pe Husqvarna TE310/2009. Atat cat pot eu aprecia e excelenta.

La sfarsit, uitandu-se pe GPS, Florin a constatat 70 Km parcursi.

Pentru mine a fost greu mai ales la sfarsit, dar foarte frumos.

Merci, Florin.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator _Raul_

 

Felicitari @cristizz !

Ma bucur pentru iesirea ta si pentru existenta unor asemenea scoli.

Pe langa Lazarea si cursurile de pe circuitul de la Ciolpani (sper ca nu am incurcat borcanele), acum scoala Husqvarna si am observat ca si Laurentiu de la Husaberg se misca destul de repede.

Sper ca in viitorul apropiat sa va calc si eu pe urme.

Distractie placuta in continuare :makeout: !

Editat de Popescu_ MihailRaul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...