Sari la conținut

Cablu+kilometraj Pentru Hoinar


18dany
 Share

Postări Recomandate

A venit sezonul si trebuie sa imi aranjez motorul.Pentru inceput as vrea kilometraj si cablu pentru hoinaru meu. Care aveti........spuneti,platesc bine. As vrea daca se poate ca cine imi da kilometrajul sa imi dea si cablu.

 

Merci anticipat!!!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

zi cum facem ca am eu un cablu si kilometraj...fane 0746189931

pai zi-mi cat ceri pe el si daca ne intelegem facem targul. :moto: eu sunt din slatina(pe langa craiova). Tu de unde esti?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai zi-mi cat ceri pe el si daca ne intelegem facem targul. :ok: eu sunt din slatina(pe langa craiova). Tu de unde esti?

pai e bine ...eu sunt din teleorman ,si vin cu mobila la magazinul ala de la iesire spre craiova,am fost si joi acolo, in general cam odata pe saptamana vin in zona aia , craiova ,slatina ,filiasi tr.jiu, pai nu-ti cer nimic decat sa rugineasca pe la mine prin garaj mai bine'' beau un suc de la tine '',ca de vin cu masina ca altfel; :moto: , lasa si tu nr de telefon ca miercuri trec spre craiova sa ne-intalnim sau suna-ma ,sa vedem cum facem.... :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai e bine ...eu sunt din teleorman ,si vin cu mobila la magazinul ala de la iesire spre craiova,am fost si joi acolo, in general cam odata pe saptamana vin in zona aia , craiova ,slatina ,filiasi tr.jiu, pai nu-ti cer nimic decat sa rugineasca pe la mine prin garaj mai bine'' beau un suc de la tine '',ca de vin cu masina ca altfel; :moto: , lasa si tu nr de telefon ca miercuri trec spre craiova sa ne-intalnim sau suna-ma ,sa vedem cum facem.... :ok:

Miercuri insemnand maine (pe 10) ? o sa te sun eu sa vorbim. Mc mult. Trebuie sa ne intalnim la un suc atunci cand ai mai mult timp. ID de mess nu ai?? Sper sa nu te astepti ca am 20 si ceva d ani ca nu e asa. :) Sunt mai mic.

Editat de 18dany
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Miercuri insemnand maine (pe 10) ? o sa te sun eu sa vorbim. Mc mult. Trebuie sa ne intalnim la un suc atunci cand ai mai mult timp. ID de mess nu ai?? Sper sa nu te astepti ca am 20 si ceva d ani ca nu e asa. :ok: Sunt mai mic.

..ba da e chiar nick-ul meu : moto fane,nu conteaza ce varsta ai cand ne leaga aceasi pasiune :moto: ,eu am 26..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...