=_RauL_= Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 (editat) Am vazut ca o aparut gilera SC 125 care seamna izbitor de mult cu Derbi GPR 125, adica e aproape identica, probabil ca ar fi modelu 2006. Oare o fi avand finisari mai bune ca si Derbi?? Ce parere aveti?? Editat Aprilie 9, 2006 de =_RauL_= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 Este identica si oricum Gilera.Derbi.Vespa.Piaggio.Aprilia sunt in colaborare din cate stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 Gilera, Derbi, Piaggio, Vespa apartin Piaggio Group. Deci nu e nimic furat, doar "acceasi mancare de peste in alta conserva"; probabil produc motocicleta si sub marca asta ca sa extinda vanzarile pe segmentele de piata unde Derbi nu este cunoscut. Compania include si Aprilia Group (din decembrie 2004), incorporand si marcile Aprilia si Moto Guzzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 misto misto gilera:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 Si cica imi iau Gpr Nude 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate