badogistu Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Cer ajutor intr-o problema: doresc sa montez pe un motor de masina de 1100cc un set de 4 carburoatoare ca la motocicletele cu 4 cilindrii in linie. Ce model ma sfatuiti sa caut si care este parerea voastra. Voi obtine o imbunatatire a caracteristicilor motorului? Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Cer ajutor intr-o problema: doresc sa montez pe un motor de masina de 1100cc un set de 4 carburoatoare ca la motocicletele cu 4 cilindrii in linie. Ce model ma sfatuiti sa caut si care este parerea voastra. Voi obtine o imbunatatire a caracteristicilor motorului? Va multumesc. Depinde de motor. Ce motor este? Oricum nu te astepta la minuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat August 26, 2009 Autor Share Postat August 26, 2009 Depinde de motor. Ce motor este? Oricum nu te astepta la minuni. este motor de vw polo model 1981. bineinteles ca nu ma astept la minuni, dar pentru mine si o imbunatatire de 1% ... e tot o imbunatatire. i-am facut o evacuare cu seripsori care are tevile egale ca lungime,(70-80 cm) si se observa o imbunatatire. i-am pus aprindere electronica cu senzor hall, ceea ce fabrica nu o facut pentru modelele alea, si l-am mai imbunatatit ... considerabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Cred ca o baterie de carburatoare ce provin de la un motor de 600 sunt de ajuns. Problema e ca motorul asta de Polo e un motor economic, are supape mici. Motoarele astea au fost montate si pe Golf 1 si nu aveau viata deloc. In schimb erau usor de reparat, am facut cateva motoare d-astea. De exemplu hulitul motor de Oltcit (tot 1100) era un motor de turatie (supape mari si inclinate, galerii mari in diametru) si poate fi "tunat" cu alte carburatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat August 26, 2009 Autor Share Postat August 26, 2009 Cred ca o baterie de carburatoare ce provin de la un motor de 600 sunt de ajuns. Problema e ca motorul asta de Polo e un motor economic, are supape mici. Motoarele astea au fost montate si pe Golf 1 si nu aveau viata deloc. In schimb erau usor de reparat, am facut cateva motoare d-astea.De exemplu hulitul motor de Oltcit (tot 1100) era un motor de turatie (supape mari si inclinate, galerii mari in diametru) si poate fi "tunat" cu alte carburatoare. na...acuma ce sa iti spun.....ai dreptate...dar eu asta il am si ma duce (inca) ... si am gasit la cineva ceva carburatoare de 750 cc cu 60-70 euro...ceea ce nu mi se pare mult pentru incercarea asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate