dorucioby Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Caut un turometru cu ac dintr un bord de dacia sau oltcit sau orice altceva pe care sa l adaptez la o mobra in doi timpi. Astept raspuns eventual pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 la ce vrei sa il pui??? la jawa cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorucioby Postat August 26, 2009 Autor Share Postat August 26, 2009 Da. Ma scoate din pepeni faptul ca nu gasesc pinion pentru cel original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 vorbeste cu dany are kit de pinioane pe la 50 de lei parca. un melc dela am si eu da sa il caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 vorbeste cu dany are kit de pinioane pe la 50 de lei parca. un melc dela am si eu da sa il caut. Are dreptare schumy, zi-i lui dany sa ti-l aduca la 7 scari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu M Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Eu am la TULA unul electronic de DACIA la care i-am modificat o rezistenta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvilStray Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 La voshod de 175 stie cineva cum ar merge montat un turometru. Daca da cum si de care? Mc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 La motoretele fara baterie e mai greu de montat turometru si alte electronice care necesita curent continuu. Era de mult timp pe forum cineva care modificase un Minsk si ii pusese acumulatori ca sa aiba lumini cum trebuie....Trebuie sa modifici instalatia sa primesti curent continuu. Totusi, nu stiu daca un turometru electronic iti e folositor pt ca s-ar putea sa nu indice bine de la vibratii (Dl.Cristi a spus ca a probat la Nipra si bataia acul din cauza vibratiilor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate