Glad1ator Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.T. Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 nebuni de legat..... daaaar faini. va felicit si pentru aceasta iesire si pentru fotografii. suuuuuper )))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Foarte fain!!! Cel mai bine cred ca se comporta Jawa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.T. Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 acusica incepe EnduRoMania, si acolo e 4 FUN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 inteleg ca singura neimpinsa a fost jawa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi(nextbike) Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 super tare baieti , si toata stima pt jawa ,ati fost tari dart nu vati gandit ca poate e mai adanca baltoaca ?bafta in continuare si sper sa ne intalnim , salll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 frumos si curajos domnilor cu rotile alea prin verdeata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Aprilie 12, 2006 Autor Share Postat Aprilie 12, 2006 acusica incepe EnduRoMania, si acolo e 4 FUN Pai clar ca vom fi prezenti la Enduromania. inteleg ca singura neimpinsa a fost jawa? "Cel mai bine cred ca se comporta Jawa... " Nici Jawa nu a scapat de o trinta . In ceea ce priveste comportamentu...... no comment!!! e pusa la punkt si are fatza de DR650. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 men.... mare curaj cu cauciucurile alea bravo voua! mi-ati deschis pofta de balaceala si cum afara ploua inseamna ca sunt ceva baltoace deci ma duc sa ma ud ca deabia m-am uscat dupa plimbarea de dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Aprilie 12, 2006 Autor Share Postat Aprilie 12, 2006 men.... mare curaj cu cauciucurile alea bravo voua! mi-ati deschis pofta de balaceala si cum afara ploua inseamna ca sunt ceva baltoace deci ma duc sa ma ud ca deabia m-am uscat dupa plimbarea de dimineata eee...cu putina stiintza....merge:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matz Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 super super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikyta Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 UUUUUU in loc de Glad1ator iti voi spune ALIGATOR!! FFF tare..mult tuper..au ati testat apa intai la picior!!.. astia din gaska au un singur cuvant pt asha ceva: GAZZZZZZZ!!!! hehe..bafta in continuare!!! ...Si inca ceva... ce spuneati voi de Enduromania???...stiti de asha ceva??... BUN BUN..imi place sa aud asta!! HAVE FUN! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Aprilie 13, 2006 Autor Share Postat Aprilie 13, 2006 UUUUUU in loc de Glad1ator iti voi spune ALIGATOR!! FFF tare..mult tuper..au ati testat apa intai la picior!!.. astia din gaska au un singur cuvant pt asha ceva: GAZZZZZZZ!!!! hehe..bafta in continuare!!! ...Si inca ceva... ce spuneati voi de Enduromania???...stiti de asha ceva??... BUN BUN..imi place sa aud asta!! HAVE FUN! pai clar, nu ti-am zis ca merg si eu la Enduromania. in topicu de la "excursii pe 2 roti" ziceai ceva de ne vedem pe 2 . Care 2?) Eu merg peste 2sapt. 28 - 30Apr la deschidere la Borlova. Sa imi scrii tu la care etapa mergi UUUUUU in loc de Glad1ator iti voi spune ALIGATOR!! FFF tare..mult tuper..au ati testat apa intai la picior!!.. astia din gaska au un singur cuvant pt asha ceva: GAZZZZZZZ!!!! hehe..bafta in continuare!!! ...Si inca ceva... ce spuneati voi de Enduromania???...stiti de asha ceva??... BUN BUN..imi place sa aud asta!! HAVE FUN! Hmmm...........n-am testat nimik la picior!!! Doar " GAZZZZZZZZ", Enduro inseamna sa ai in fatza necunoscutu', nu o pista bine determinata dinainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikyta Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 ..hehe pe 2 iulie, asha ca Have fun!!.. cat despre GAZZ..ma refeream la ashazisele obstacole de genul rau, balti, noroaie adanci..nu ma refeream la ceva de genul o pista binecunoscuta.. "CAPISHY"..(nush cum se scrie)... asteptam poze de la tine!!..si impresii bineinteles.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_mihai Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 inca cateva poze baltoaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate