csman Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 dupa cum ziceam in titlu am un joc din furca de fata mai precis furca dreapta , cum pot sa o repar ce trebuie sa cumpar si ce sa fac ? bafta si asphalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 bucse si semeringuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Asta e boala generala la Minsk. Si al meu era la fel! Nu am putut niciodata sa-i scot jocul din ghidon!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Aprilie 11, 2006 Autor Share Postat Aprilie 11, 2006 baaaa da nu e din ghidon , e din furca deci unde se inbina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 sti baaa, dar jocul care il ai, se simte in ghidon.....EXISTA exprimarea asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Aprilie 12, 2006 Autor Share Postat Aprilie 12, 2006 scuze atunci deci pana la urma nu e nimeni in stare sa imi dea un raspuns concret ... bun am sa incerc eu sa vad care e treaba si o sa postez cum am facut si ce am facut ca poate se vor mai lovi si altii de asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 trebuiesc inlocuite bucsele,sus ai de textolit (sau cum dreak so scrie)iar jos din metal(mai moale),poate fi uzata si teava furcii ce se prinde in juguri.cumpara de la rusi din piata bucsele pt furca de minsk sau daca poti fale la strung .daca nu stii sa le scoti ia legatura cu mine ca iti spun io,RESPECT,cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Aprilie 14, 2006 Autor Share Postat Aprilie 14, 2006 am schimbat paharele (semeringuri cu tot cu garnituri etc) si are joc mai mic dar tot are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 de ce n-ai masurat bucsele inainte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 si fostul minsk al meu a avut joc in fata primul lucru care-l am facut am schimpat fata cu una de ij si gata cu jocuri, .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate