flying--boy Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Salut. Am gasiti pe okazii.ro o firma care vinde scutere electrice importate din China la 1300 Euro. Au 2 modele unul mare cica de 2 locuri si unul mic , tot la 1300 Euro. Am mers cu ele, ei zic ca au o autonomie de 80 Km si viteza maxima de 45 Km/h. Eu nu am reusit sa prind mai mult de 35 Km/H. Au zis ca nu era inca formatata bateria si din cauza asta. Eu am 80 de kile dar daca mai eram cu cineva pe scuter cred ca abia se mai tara daca mergea doar cu mine cu max 35 la ora. In Metro am mai vazut unele dar mai mici un pic la 15 milioane. Ce parere aveti despre asa ceva? Are cineva ? Astept pareri si opinii. Oamenii de la firma asta ziceau ca nu au nevoie de nici un act de nici o omologare. Stie cineva altceva ? sunt varza frate....la banii aia iti iei Kymco (si ala merge 65-70)...plus ca nu se gasesc piese...eu stiu personal pe cineva care si a luat si nu stie de ce sfinti sa i mai injure pe aia din Metro....treaba ta ....le am mai zis si la altii si tot i am vazut prin oras cu scutere first bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubbusiness Postat Aprilie 4, 2007 Autor Share Postat Aprilie 4, 2007 sunt varza frate....la banii aia iti iei Kymco (si ala merge 65-70)...plus ca nu se gasesc piese...eu stiu personal pe cineva care si a luat si nu stie de ce sfinti sa i mai injure pe aia din Metro....treaba ta ....le am mai zis si la altii si tot i am vazut prin oras cu scutere first bike Pai Metro ce treaba sa aiba . daca se strica ei te trimit la importator. Deci importatorul e obligat sa iti aduca piese sau sa il repare in caz de defect nu Metro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 ideea era ca nu ti iei scuter din Carrefour sau Metro ......de acolo iti iei mancare,bautura etc etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate