exores Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 MMC BIKER'S PARTY 2009 part I MMC BIKER'S PARTY 2009 part II Part III va fi postata curand...cred ca aia o asteptati cu sufletul la gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 MMC BIKER'S PARTY 2009 part I MMC BIKER'S PARTY 2009 part II Part III va fi postata curand...cred ca aia o asteptati cu sufletul la gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tiamat Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Iata si de la mine cateva... Multumiri organizatorilor! Ne vedem si la anu' (si pana atunci prin ture si pe Meses) ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso_by_sec Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 felicitari MMC !!! reusita intrunire! http://picasaweb.google.com/dansorintorje/...ikerSParty2009# Mesaj completat am revenit si cu part III MMC BIKER'S PARTY 2009 part III Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Septembrie 3, 2009 Autor Share Postat Septembrie 3, 2009 Poze,poze si iar poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadDog9 Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Si eu am fost multumit de locatie dar in schimb preturile si calitatea mancarii au fost cam dezasru in camping. Dar io m-am descurcat si am mancat inr-un local din oras unde am si cunoscut o domnisoara simpastika care face o mancare de te lingi pe degete, plus ca mi-am mai fakut noi cunostinte printre motociclisti veniti la intrunire. Mai vin si la anu dak imi permite serviciul, dar sper ca organizatorii sa ia masuri pe cat se poate in privinta mancarii si a bauturii. In rest ce pto sa mai spun e ca m-am simtit f bine, io m-am dat cu greu dus de akolo numa duminica dupa 17. Multumiri organizatorilor pt mediul creat si politiei romane ca nu a fost nici un eveniment neplacut si sper sa ne mai intalnim si la anu. Ak sa va pun niste poze ca cred ca v-am plictisit cu atata vorba nu prea multe ca mi s-a descarcat aparatul cand era mai frumos. Mesaj completat Si eu am fost multumit de locatie dar in schimb preturile si calitatea mancarii au fost cam dezastru in camping. Dar io m-am descurcat si am mancat inr-un local din oras unde am si cunoscut o domnisoara simpastika care face o mancare foarte buna, plus ca mi-am mai fakut noi cunostinte printre motociclistii veniti la intrunire. Mai vin si la anu dak imi permite serviciul, dar sper ca organizatorii sa ia masuri pe cat se poate in privinta mancarii si a bauturii. In rest ce pot sa mai spun e ca m-am simtit f bine, io m-am dat cu greu dus de akolo numa duminica dupa 17. Multumiri organizatorilor pt ca au fakut tot ce se poate ca noi sa ne simtim bine si politiei romane a avut grija sa nu fie nici un eveniment neplacut si sper sa ne mai intalnim si la anu. Ak sa va pun niste poze ca cred ca v-am plictisit cu atata vorba nu prea multe ca mi s-a descarcat aparatul de fotografiat cand era mai frumos. Va salut fratilor si ne mai vedem la anu, pana atunci astfalt uscat cu multi km la bord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prflorin2000 Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
izyryder Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 super party!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prflorin2000 Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 super party!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma bucur ca v-ati simtit bine, mai incolo mai bag nishte poze pt. cei interesati. Bafta si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Septembrie 8, 2009 Autor Share Postat Septembrie 8, 2009 Inca o tura.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter33 Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Bikers Party II part_3 si partea cu maimutele http://www.rocktube.us/JZ0bQnIzD6i/MMC_Bik..._II_part_3.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristydan11 Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Inca cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Bietul porc!! super petrecere, la mai multe!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boschetar Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 Bikers Party II part_3 si partea cu maimutele http://www.rocktube.us/JZ0bQnIzD6i/MMC_Bik..._II_part_3.html ce dor mia fost de filmuletul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate