MadDog9 Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Ce ziceti sa ne bagam fiecare motociclist id-urile de mess ca sa ne putem cunoaste mai bine. Poate mai inkolo o sa ne organizam sa iesim undeva in oras la o terasa cat ne mai permite vremea. Care e de acord cu aceasta idee e binevenit sa posteze id-ul sau de mess impreuna cu tipul si modelul care il are in posesie. Mesaj completat k. Sper ca dupa ce imi postez id-ul meu o sa si-l pune si ceilalti . Ma puteti gasi pe mess cu Id-ul; elvis_a_ro zis "Mad Dog". Motor de incepator -50cm, model: copie Harley Davidson, nr. inmatriculare: BN-151 Bistrita,curs legislatie permis sper la anu... Ak e si randul vostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Daca s-ar completa toate campurile la profil, ar trebui sa le gasim acolo. Dar, nah'... ID: nicolae.hoha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Daca s-ar completa toate campurile la profil, ar trebui sa le gasim acolo. Adevarat : Dar pana una alta : paul_rot91@yahoo.com Honda cbr 125 model 2007 Rosu, Yamaha r1 model 2007 albastru distrus (nustiu daca il mai recuperez sa apara pe strada,deci pana una alta cbr`u) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 me toooo ... mihai_r2007 - Suzuki GS 500 negru (ala de suna tare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu1711 Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Id-ul meu de mess radutzu_sorin18. Honda Hornet 600 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor_BIG Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 id-ul meu este tudor_toy,moto Suzuki DR 800 BIG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu1711 Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 (editat) Id-ul meu de mess radutzusorin@yahoo.com . Honda Hornet 600 2005 cel de mai sus nu ii bun ca mi l-a spart acum mi-am amintit Editat Septembrie 5, 2009 de Radu1711 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pako Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 cel de mai sus nu ii bun ca mi l-a spart acum mi-am amintit exista edit intr-una limitatre de timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 exista edit intr-una limitatre de timp Ma nu fi rau exista edit da nu tine o ora.IAr te bagi cu japca in seama ? Viitor detinator de Suzuki cu echipament de Yamaha ce esti. Oricum mai suntem motociclisti in Bistrita,nu prea intra pe net din cauza aia avem telefoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pako Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 (editat) Ma nu fi rau exista edit da nu tine o ora.IAr te bagi cu japca in seama ?Viitor detinator de Suzuki cu echipament de Yamaha ce esti. Oricum mai suntem motociclisti in Bistrita,nu prea intra pe net din cauza aia avem telefoane In alegerea echipamentului culoarea este ultimul lucru la care ma gandesc, importanta este calitatea. Draga iepuras nemtesc hai sa pastram tema forumului si sa nu o luam pe camp. Multa sanatate la toti! Bucurati-va de zilele calduroase, ca putine mai sunt! BRNYS Editat Septembrie 6, 2009 de Pako Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Captain Slow Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 @Pako - ca bine mai spui! Deja e septembrie si numai maine nu-i...vremea de pus motorul la iernat. Pana atunci mai e insa vreme de facut niste provizii care sa ne ajute de-a lungul iernii. Cum nu prea eram multumit de consumul motorului (undeva pe la 6 %) i-am facut niste reglaje pe la carburatoare si am iesit la un drum de proba. Si asa de frumoasa a fost vremea ca m-am trezit la Mangalia facand baie intr-o apa incredibil de calda ( si de sarata) Asa ca va doresc zile libere si rezervoare pline! PS 1 - consumul tot pe acolo a ramas dar a meritat fiecare kilometru. PS 2 - era sa uit de adresa :claudiu_muresan70. Dar nu prea stau la calculator . Pana la urma tot reglez eu consumul ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 ironmaiden_eddie18 - satana pe mobra consumator de "plante" , mai nou aprilia classic 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasyr6 Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 salutare baieti my id : lazarvasile18 yamaha thundercat rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chonty Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 mustarisicism@yahoo.com Marauder VZ 800 rosu Mesaj completat nu mai ri-posteaza nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pako Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 mustarisicism@yahoo.com Marauder VZ 800 rosu Mesaj completat nu mai ri-posteaza nimeni ? Nu este timp de postat, se da lumea pe motoare ) joke. S-a cam incheiat sezonul moto si nu mai prea sunt subiecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chonty Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 e destul de cald afara si in perioada asta...deci se mai poate umbla pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newbraveworld_99 Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 gufila e id, gpz 500s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tmsmircea Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 tmsmircea e id meu.....honda nsr 125r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul G Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 id-ul meu...... dentehnica@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitbull4ever Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 pit_bull_4_ever@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviuXXL Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 silviu_vasilichi_boy e id-ul, iar motorul este yamaha yzf r125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demon666 Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 iisusmort e id-ul (nu va speriati e mort pe bune...) motoru e suzuki gsxr 750 srad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gizmoza Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Id: gizmoza moto Yamaha xj600s. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate