Sari la conținut

chonty

Membru
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    mustarisicism@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bistrita
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    TDM 850 4TX

Vizitatori Recenți Profil

627 citiri profil

chonty's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pentru un ultim breinstorming este vreme destula. Care a mai iesit la o dezmorteala....sau e preferabil caldurica de acasa ? Ca doar nu ne-a adusa barza ...ca altfel eram aerieni. Ha ha ha....da acuma gata cu gluma. De ce un ultim brainstorming...ca pana la intrunire pot aparea variabile chestiuni si situatii ...si te poti afla in chestiunea ca ai promis ca ajungi ...si ....dezamaire....nu mai poti ajunge din varii motive. Ia mai postati aci care cum sta cu mobra gata de drum sau mai bine..care e mai indraznet si a iesit pe drum si nu e plangacios de vremea mai rece. WTF ...erau zile peste 10 Gr Celsius...daca e pana acolo.
  2. Oameni buni...va strang cioarpii de la ploaie ....sau ce ? Ba e cald, ba e rece , ba e vant puternic ba e prea cald.....dar pana la urma pentru ce va suiti in saua motocicletei....pentru a va da mare....sau pentru a va simti liberi(e un cuvant greu de inteles)???? .Eu cel putin incalec saua motocicletei pentru placere in orice conditie meteorologica. Mie personal i-mi face placere sa duruie cilindrii intre picioare, sa ma uit in oglinda si sa vad ca aceleasi sentimente impartasesc si altii, nu smiorcaieli sau aberatii. E simplu...nu-ti convine....lasa-te pagubas....dar nu te plange.
  3. Asta pare un Loobman home-made... cel putin din punctul meu de vedere. Eu am un recipient cu capac cu ventil, robinet, furtun si injector dublu (ultimul din LOUIS) pe principiul de cadere libera. Cel putin deocamdata mi-am propus un exercitiu mintal de a nu uita robinetul deschis de fiecare data cand stationez (nerecomandat uitucilor prin simplu fapt ca face balta de ulei). In rest un dozaj adecvat da randament.
  4. Vand Suzuki Marauder /index.php?/topic/667871-vand-suzuki-marauder-vz-800/
  5. chonty

    BURSA LOCALA

    Se vinde Suzuki Marauder VZ 800 Anul fabricatiei 1997,805 cc, inmatriculata, 45000 Km , prevazut cu sistem de ungere lant,topcase, genti laterale + sissybar. Stare buna. Pret : 3000 Euro Nr. tel. 0741243930
  6. Rezervorul din poza e din aluminiu. Un prieten lucreaza in domeniu si tot el a dotat-o cu capac cu ventil folosit la radiatoarele de racire. Din cate am inteles poate confectiona mai multe forme.
  7. Unde pot gasi o electrovalva adaptabila pentru un sistem de uns lantul ?
  8. E pe pagina 1052 din catalogul Louis coltul din stanga jos. E doar capul de ungere cu un furtun subtire si kitul de montaj. 10003162 . 30 euro.
  9. Murdaria de pe janta e datorata sprayurilor folosite inainte de montarea ungatorului.Tot ce era in exces se regaseste pe janta.Am folosit mai multe sprayuri cu aceeasi rezultat...si nici nu tinea mult . Debitul la ungator e reglat la o picatura pe minut(cronometrat) si nu stropeste, lantul avand o pelicula subtire de ulei. Am lasat janta murdara pana am reusit sa reglez debitul uleiului, ca sa nu o spal de mai multe ori in aceeasi zi.
  10. Mi-am montat si eu un ungator de lant, varianta simpla dintr-un rezervor micut de ulei cu robinet si Dual Injector de la Scottoiler(cumparat din Louis).Debitul e reglat prin sugrumarea furtunului de cauciuc cu un colier de plastic(cel putin deocamdata).O sa-i mai aduc imbunatatiri pe parcurs, dar fara prea multa electronica. Rezultat : lantul e uns continu si curat. Pozele sunt facute din perioada de testare.
  11. Mai avem multe de invatat in legatura cu defilarea. Sper ca anul viitor conservele sa nu se mai intercaleze intre participantii la defilare, adica sa nu le mai dam sansa asta si sa se mearga doi cate doi si unul dupa altul, frumos si civilizat. In rest sa auzim numai de bine. Asfalt uscat.
  12. Azi am facut ITP-ul la motor in incinta RAR si m-a costat 67 ron. Mai mult a durat asteptarea dupa acte decat verificarea in sine, ceea ce a mers foarte repede. Asfalt uscat. Mesaj completat Sambata era unul pus chiar pe linia dreapta de la Livezile la Rusu Bargaului. Statea intre sate, in afara localitatii. Grija mare pe unde mai scapati mana in gaz. Circula vorba ca ar fi aparut ceva detectoare radar noi de care nici masinile politiei dotate cu aparatura noua nu scapa. Astept sugestii.
  13. Daca tot ajungi pe acolo, ar fi util sa ne impartasesti si un pret. Sigur sunt cativa interesati de latura asta a lucrurilor . Multumesc anticipat.
  14. La cumpare motorul a fost echipat cu Dunlop si s-a comportat bine atat pe uscat cat si pe ud. Am numai laude.
  15. chonty

    Id-uri mess

    e destul de cald afara si in perioada asta...deci se mai poate umbla pe 2 roti
×
×
  • Creează nouă...