KHK Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 (editat) Ieri a fost o zi superba, de sfarsit de vara... m-am echipat (inca pt caldura) si am plecat spre munte, fara o destinatie anume. La cca 30km de Viena am iesit de pe autostrada si am mers pe drumuri "judetene" si prin cateva orasele/satuce; la un moment dat am ajuns in regiunea Schneeberg (aici incep Alpii dinspre Viena: ( http://www.wieneralpen.at/welcome.asp ) si am vazut un indicator cu parcul natural Hohe Wand unde nu mai fusesem de mult timp. (cca 80km de Viena) http://www.naturpark-hohewand.at/index.php...ge&Itemid=1 Este o zona extraordinara, munte, padure, liniste, aer curat, multe locuri unde poti lua masa si cabane, se face mult sport in zona: plimbari, bicicleta, alipinism, centru de zbor (parapanta, deltaplan); si nu in ultimul rand ceva curbe numai bune pt moto. interesant, mai ales pentru copii, ca pot vedea multe animale in mediul lor natural. Pe aici unii mai si muncesc, mai construiesc, mai intretin ceea ce au deja... Cel mai important punct de atractie in zona este platforma Skywalk: In final si dezamagirea zilei: cocalarul roman cu X6, singura masina parcata aiurea pe marginea drumului, pe iarba, in timp ce toti ceilalalti parcasera civilizat in locurile special amenajate. Editat Septembrie 2, 2009 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Asa, asa, oftica-ne. Foarte frumos! Mai vreau si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Foarte frumos! E clar ca nu trebuie sa ai rau de inaltime pe platforma Skywalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Mda...pana nu se gasea un romanas sa strice peisajul parca lipsea ceva din poza... Frumoasa zona! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 salutare Vlade esti un fericit omule totul este langa tine munti civilizatie ce pot eu sa spun mai mult frumos te salut Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 super frumos...te-ai dat cu parapanta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate