oitza Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 Am mers exact pe unde scrie sa nu mergi (pe mijlocul benzii) si am incercat sa frinez... am alunecat bineinteles pe molozul uscat de la ploaia de ieri si tot ce mai era uscat pe acolo si am intrat intr-o masina ce statea cuminte la semafor. Am avut NOROC si am ramas in picioare dupa impact, si am fugit pe trotuar (trotuarul fiind linga mine). Avarii:eu: nimic capra (in fata careia fac sluji acum sa ma ierte): far spart, carena sparta, aripa fata sparta. sper ca nu am amortizoarele indoite, (o sa aflu duminica), am venit pe ea acasa. Sa fie invatatura de minte ca ce scrie in manualele alea de condus moto e bine documentat! nu mergeti pe mijlocul benzii, ci pe unde circula cauciucele masinilor. Ma primiti la meeting cu farul spart? (nu pot sa-l comand pina atunci... o sa incerc sa repar aripa fata sa nu se vada urit, si vreau sa particip). o sa pun poze probabil maine. PS: soferul masinii si pasagerul s-au purtat super frumos. le multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 Bine ca esti ok, ca moto se poate repara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 Sa fie invatatura de minte ca ce scrie in manualele alea de condus moto e bine documentat! nu mergeti pe mijlocul benzii, ci pe unde circula cauciucele masinilor. CE MANUAL? cica ,cei ce fac accidente mici nu fac d-alea mari! la conserva a tinut pana acum. capra ti-o faci tu, bine ca esti intreg. asfalt uscat (nu banda uscata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 Bine ca nu ai patit tu nimic, ca restul se rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oitza Postat Aprilie 14, 2006 Autor Share Postat Aprilie 14, 2006 Uite un manual, de exemplu.... Am facut cu BOLD si cu ROSU acel paragraf... Asta e corect, bine ca sunt OK, o sa imi repar moto si sa fiu mai atent. Cam asta e damage-ul so far. In week-end vad daca amortizoarele sunt OK. Manual.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate