PiticuBc Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 salutare domnii mei posesori de comuniste.daca aveti cumba pe acasa o volanta de ural as fi recunoscator daca ati vindeo ca stau cu motoreta pe dreapta.astept un raspuns id`ul meu de mes e harley_boy85 va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 salutare domnii mei posesori de comuniste.daca aveti cumba pe acasa o volanta de ural as fi recunoscator daca ati vindeo ca stau cu motoreta pe dreapta.astept un raspuns id`ul meu de mes e harley_boy85 va multumesc ID:danytunky sau 0740848790. Succes si nu mai sta pe dreapta..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 salutare domnii mei posesori de comuniste.daca aveti cumba pe acasa o volanta de ural as fi recunoscator daca ati vindeo ca stau cu motoreta pe dreapta.astept un raspuns id`ul meu de mes e harley_boy85 va multumesc Da' ce-a patit volanta ta de nu se poate repara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Da' ce-a patit volanta ta de nu se poate repara? /index.php?...t&p=2080589 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 (editat) /index.php?...t&p=2080589 Tot nu inteleg ,s-au rupt suruburile care tin placa de presiune? Editat Septembrie 3, 2009 de krokodilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Septembrie 4, 2009 Autor Share Postat Septembrie 4, 2009 care tin discurile de ambreiaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 (editat) care tin discurile de ambreiaj Te ajut eu saptamina viitoare dupa ce ma intorc de la 7 scari si poate mergem impreuna la : /index.php?showtopic=416781 Editat Septembrie 4, 2009 de krokodilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Septembrie 9, 2009 Autor Share Postat Septembrie 9, 2009 as mere cu cea mai mare placere crocodile da nu mai am permis de ceva vreme....la anu abia am sa profit din plin...merci mult oricum Mesaj completat nici unu cu vreo volanta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate