AsubayaH Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Va salut , am cablul de acceleratie rupt la un ZX9R din '97 stie cineva pe unde as putea gasi de cumparat ? Multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 dak sa rupt decat cablu si camasa e ok dute in piata, ia o sufa de acelasi diametru, o tai la aceeasi lungime, ii cositoresti butoiasele la capede si gata (mai intai o bagi pe camasa si apoi o cositoresti ). Dak e dusa si camasa, dute la United Motors k e dealer kawa si s-ar putea sa gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 (editat) sau cumperi de la Louis, prin Romimoto cu 13 lei (parca) un kit de reparatie (acceleratie/ambreaj), elegant, cu o gramada de fitinguri Eu am unul pentru trusa de pene Parca plec mai linistit la drum Editat Septembrie 4, 2009 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shockeru Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Daca chiar vrei sa iti cumperi unul nou www.unitedmotors.ro (reprezentanta kawasaki & aprilia) , au sediul la voi in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate