Dragos_Alexa Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 Sal ajutati-ma si pe mine cu o problema pls!!! Ce trebuie sa mai pun pe scuterul meu ca sa pot sa imi pun o statie si o boxa ? acum mi-am pus dar cand stau pe loc se aude ff incet si cand accelerez se aude prea ascutit ! ajutati-ma!!!!!!!!!!!!!!1111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 incearca sa legi instalatia la o baterie separata. Ceea ce ti se intampla acum se datoreaza variatiei de tensiune de la alternator. Si vezi sa fie difuzorul compatibil cu statia, sa se incadreze in parametrii ei. DMW:curatzat de impuritatzi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuter_play Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 Sal ajutati-ma si pe mine cu o problema pls!!! Ce trebuie sa mai pun pe scuterul meu ca sa pot sa imi pun o statie si o boxa ? acum mi-am pus dar cand stau pe loc se aude ff incet si cand accelerez se aude prea ascutit ! ajutati-ma!!!!!!!!!!!!!!1111 Foarte usor.. Deci iei o baterie separat, tragi un fir de la incarcare si ce acea baterie , legi statia si difuzorul si gata muzica Sper ca nu manele!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate