Sari la conținut

scuter_play

EX+
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    ffj
  • Club
    sar

scuter_play's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Foarte usor.. Deci iei o baterie separat, tragi un fir de la incarcare si ce acea baterie , legi statia si difuzorul si gata muzica Sper ca nu manele!!
  2. Sauper.......... Cand o sa apara pe piata o sa ma las de moto life
  3. Bai tu chiar esti paralel!! Magnetoou inseamna "chestia" aia care da scanteie, care este dedeasupra la ALTERNATOR, nu ce spui tu!!
  4. Ai foaRTE MARE DREPTate in leg. cu uleiul.. Uleiul ii da viata unui mator, mai ales in 2t... Va spun eu... 206 le meu nu mere cu ulei romanesc mai mult de 70, iar cu dela strainez(esso) 100-ta frate!!
  5. Dak piesele de minsk sunt rele , de ce nu ii pui si tu un carb. de japoneza? mikuni, kenhin, orice ... sa vezi ce o sa mearga!!
  6. mIE NU MI SE PARE.... trebe sa te mai si certi! \sa luam in gluma chestile astea, ca suntem pe forum, nu la munca!!! Asfalt uscat!!
  7. Pai in primul rand o toba sport xl, carburator mikuni speed k, si un set mai mare decat originalul!! Ha ha, chiar imi place faza cu minscul...cunosc si eu pe cineva(baluba16).... 'Intr-o zi de dumineca el si cu cativa prieteni cu scutere ai iesit la plimbare"\\ Ghici cine era cap de linie??? Minsk...... Faza cu chituri si destea este o tampenie!!! Pentru ce sa bagi o droaie de bani in treburi destea, iar dupa 2 luni sa repeti ciclul? Dak aveti bani n-aveti dekat 1 consum mare 2galagie 3bani aruncati 4 UZURA A MOTORULUI
  8. 1 punei luei de la prista oli 2t 2 a lui baluba16 3 pune-i clax. de scutere coincid 4 nu stiu 1 I-a un tarot de metric 6, si da-i filet in ghidon 2 i-a o filiera si ga filet tot de 6 peste cel de la oglonda 3 infiletezi oglinda
  9. Apinderea este identica cu cea de simson, dar cu mult mai buna!
×
×
  • Creează nouă...