cristineo Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 foarte tare.... anul acesta a fost o intalnire intre prieteni... la anu` sper sa fie o intalnire intre mai multi prieteni ... asa ca va asteptam pe toti... P.S. baieti... puneti poze ca eu doar pe aste le am... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxu' Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 doar voi doi ati fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Cum sa fie doar ei 2?Au fost multi si a fost super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 poze si detalii despre aceasta intrunire gasiti aici http://www.motorul.ro/balta-alba-party/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Septembrie 6, 2009 Autor Share Postat Septembrie 6, 2009 inca un set de poze de la Alex cu Kawa ZR7S ... multumim Alex ALBUM PICASA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Ce picioare de balerina am :> !! Multumesc MOT pentru poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 (editat) Prea tare , asteptam cu nerabdare urmatoarea editie Editat Septembrie 6, 2009 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOrazvan Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 a fost foarte misto...cu multe"pacanele" ,turatii de peste 1o ooo rpm ,fum,scantei,mult zgomot.... astept cu nerabdare urmatoarea intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 mi-ai facut capul calendar cu drujba aia a ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 razvan a fost nr1 cu java lui ... daca nu ar fi fost el .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOrazvan Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 mi-ai facut capul calendar cu drujba aia a ta nu numai capul vi l-am facut calendar ci si urechile hai ca a fost super misto...as mai vrea odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Pai hai la iasi pe 11-13 septembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOrazvan Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 razvan a fost nr1 cu java lui ... daca nu ar fi fost el .. mersi,mersi Mesaj completat Pai hai la iasi pe 11-13 septembrie. sa vedem cum e vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 O sa fie buna.Doar pe 11 va fi inorat dar bine(25 grade) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOrazvan Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 O sa fie buna.Doar pe 11 va fi inorat dar bine(25 grade) Atunci e OK ! Sper sa nu intervina ceva, sa pot merge Mesaj completat Atunci e OK ! Sper sa nu intervina ceva, sa pot merge * Mesaj completat Atunci e OK ! Sper sa nu intervina ceva, sa pot merge Mesaj completat e ceva straniu cu emoticonurile astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 mi s-au terminat bateriile la aparat mult prea devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 V-am spart pe toti cu CBR-ica al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOrazvan Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 V-am spart pe toti cu CBR-ica al meu :P daca crezi ca ne-ai spart cu zgomotul te inseli am facut o senzatie zgomotoasa cu JAWA Mesaj completat are careva filmarea coloanei de motociclete in drum spre Balta Alba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amatoru Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 O parte a alaiului ,din pacate pana mi s-a terminat memoria : PS- super tare petrecerea si locatia, felicitari organizatorilor si ne pare rau ca nu am putut ramane peste noapte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOrazvan Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 O parte a alaiului ,din pacate pana mi s-a terminat memoria : PS- super tare petrecerea si locatia, felicitari organizatorilor si ne pare rau ca nu am putut ramane peste noapte . pacat ca s-a terminat memoria.... oricum a fost tare am bagat si eu cateva filmulete pe youtube Mesaj completat Pentru poze dati add la razvan_motto@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vgd Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 pacat ca s-a terminat memoria.... oricum a fost tare am bagat si eu cateva filmulete pe youtube Mesaj completat Pentru poze dati add la razvan_motto@yahoo.com BVBVBV.....frumoase filmulete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 mi-ai facut capul calendar cu drujba aia a ta Daca omu a vrut sa ii sune a "Dirt track spart" .... O sa fie buna.Doar pe 11 va fi inorat dar bine(25 grade) Pai tu te vaitai de toate cele dupa 80km, crezi ca faci fata la 270km sau cati sunt pana la Iasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOrazvan Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Daca omu a vrut sa ii sune a "Dirt track spart" .... Pai tu te vaitai de toate cele dupa 80km, crezi ca faci fata la 270km sau cati sunt pana la Iasi? nu cred ca m-am vaitat cu nimic din contra:))nu am avut nici un fel de problema cu ea asa k duce sa fac si toata tara cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 nu cred ca m-am vaitat cu nimic din contra:))nu am avut nici un fel de problema cu ea asa k duce sa fac si toata tara cu ea Nu tu ma, Alinu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOrazvan Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Nu tu ma, Alinu. am inteles gresit Mesaj completat BVBVBV.....frumoase filmulete thx` Mesaj completat are careva filmarea celui ce facea parte din organizatori??tipul cu camera neagra??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate