JEFF Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 http://picasaweb.google.ro/GDan.Moto/IntrunireRasnovII# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 pozele facute de "seful timpului liber", aka Adiy Poze MOTO PARTY 2009 RASNOV - KRONSTADT BIKERS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 pozele facute de "seful timpului liber" Link-ul asta a mai fost postat in celalalt topic de poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Link-ul asta a mai fost postat in celalalt topic de poze... Da, pt ca acest topic este dedicat pozelor. \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Septembrie 11, 2009 Autor Share Postat Septembrie 11, 2009 (editat) Da, pt ca acest topic este dedicat pozelor. \m/ Imi cer scuze,eu am postat de 2 ori. Rog ADMIN sa stearga dublura. Multumesc Editat Septembrie 11, 2009 de JEFF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 (editat) Imi cer scuze,eu am postat de 2 ori. Rog ADMIN sa stearga dublura. Multumesc Atit is de faine pozele ca linkul merita postat si de 3 ori si nu numai pozele , ci si restul, cheful, intrunirea, felicitari participantilor, felicitari kronstadtbikers! Editat Septembrie 18, 2009 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Willy Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Desi nu am stat decat 3 ore sambata dupa amiaza, oamenii si locul mi-au lasat o impresie excelenta. In ultima vreme e greu sa mai gasesti o intrunire unde majoritatea biker-ilor vin din pura placere de a intalni alti bikeri si nu pentru demonstratii de grosolanie si grobianism. Din pacate ploaia si planuri prestabilite m-au facut sa plec prea repede. Felicitari organizatorilor si sper ca anul viitor sa particip cu restul gastii la aceasta intrunire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate