Bogdan D. Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 Dupa multa munca si sudoare am reusit sa imi pun motoru pe motocicleta...pot sa spun ca am un motor destul de nou(segementi, ambelaj, cilndru, piston, rulmenti, semeringuri toate noi)......va mai bag poze cand o fi gata si buna de plimbare......saptamana asta am de gand sa ii dau o pedala....vreau sa ii aud glascioru neaparat sorry pt calitatea pozelor...sunt facute cu telefonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 (editat) Nu conteaza ca-i cu tel facuta poza, tie sa-ti traiasca motoru! Imi place cand omu pune suflet sa-si restaureze si sa infrumuseteze oldtimer-ul. Arata fain Nice paintjob and nice flames!. De asemenea motoru arata super polizat, incearca sa-i pastrezi aceasta stralucire. Editat Aprilie 15, 2006 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 Blocul se sableaza, se lustruieste si pe urma se da cu un lac special care rezista la temp inalte. Arata belea. De asemenea in unele cazuri se poate croma/nichela si are un aspect si mai interesant. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Aprilie 16, 2006 Autor Share Postat Aprilie 16, 2006 Blocul se sableaza, se lustruieste si pe urma se da cu un lac special care rezista la temp inalte. Arata belea. De asemenea in unele cazuri se poate croma/nichela si are un aspect si mai interesant. Ry. incearca sa sablezi un bloc de aluminiu.............sa imi spui si mie ce iti mai ramane apoi???da???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 Hai, serios, lebadake, cum ai lustruit blocul? manual sau cu masina/pasla/altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 Bai ce luciu are. Superb. Cred ca nici nu-tzi vine sa mergi cu ea ca sa n-o murdareshti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Mai 8, 2006 Autor Share Postat Mai 8, 2006 Hai, serios, lebadake, cum ai lustruit blocul? manual sau cu masina/pasla/altceva? l-am lustruit cu pasla si pasta de lustruit.....iti trebuie multa rabdare.......spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Si se mai vede seria motorului? Sau la voi nu se leaga nimeni se asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Mai 9, 2006 Autor Share Postat Mai 9, 2006 Si se mai vede seria motorului? Sau la voi nu se leaga nimeni se asta? logic ca se vede.....poate daca ma duc la garaj saptamana asta iti fac o poza ca sa vezi daca se vede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Ei, nici chiar asa, ca doar nu trebuie sa-mi dai mie socoteala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 BRAVO ARATA FOARTE BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 foarte tare. felicitari... chiar te pricepi. Vreau sa ma bag si eu la restaurat o comunista poate iti cer indrumari flacarile cum le-ai facut? sablon si spray? sau...cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rony Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 faine flames.......si io am pe Jawa mea..chiar si pe casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate