Dane_Bad Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 (editat) 12. Dane Daca renunta cineva, vine pretenu Cristi Editat Martie 13, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Martie 13, 2012 Autor Share Postat Martie 13, 2012 (editat) ai de capul meu deja lista ii inchisa ,se vede ca vine caldura no io numai maine stiu daca pot veni da nu am loc deja asa ca ne vedem luni ,intradevar un meci pe cinste cu o rasturnare de scor spectaculoasa ,io cred ca meciul nu so terminat la asa mare scor poate am avut noi 1 gol dif maxim dar cred ca au fost uitati de cel putin 2-3 goluri cand au dat cu nemiluita la noi in poarta de no mai tinut nimeni scorul......si man off de game ungurul si joey la ei si la noi toti ca am putut reveni spectaculor .....ioi ca mult am scris Editat Martie 13, 2012 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey90 Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 Ma mir ca ai facut febra musculara Radule... La cat ai alergat tu, teoretic n'ar trebui sa ai nimica . Lasa ca iese pana joi. Mananca ceva dulce (un pic de ciocolata, ceva..) inainte de meci si iti va da energie, pt k ai fost cam terminat ieri dupa primele sprint-uri . Lista deschisa pt JOI, ora 2o,3o : 1. Mishu'Shpitz 2. Cuki ????????????????????????????????!!!!!!!!????????? ?????????? 3. Aron 4. Unguru' 5. Arpi 6. Cristi 7. Gyula 8. Ema 9. Adimicu'(ti-ai luat mergatori "Pompierule"?) 1o.Nasu' 11.Radu 12. Dane ps1: mai este 1 loc liber ps2: Cuki, vezi k baietii asteapta confirmarea prezentei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimicu Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 12. Dane Daca renunta cineva, vine pretenu Cristi salut, nasu' nu mai vine, poate veni "pretenu Cristi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Vezo ca mitza era primu... Nu era Misu primu, da poa sa vina ca nu mai vine pretenu Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Ba baieti, daca ati fi urmarit lista cum trebuie, v-ati fi dat seama ca dupa ce a fost inchisa, Joey(poz.6) sa retras si l-a bagat in locul lui pe Cristi care era in asteptare. Acu ca nu mai vine nici Cristi(poz.6) si nici Nasu'(poz.10), teoretic ar fi 2 locuri libere, dar practic eu zic ca avem 3 locuri libere mari si late pt ca, fac pariu k nici Cuki(poz.2) nu va veni, chiar daca a promis ca va fi prezent si Mihai l-a si trecut pe lista... Bun. Deci din punctul meu de vedere pana acuma lista arata cam asa: Lista deschisa pt JOI, ora 2o,3o : 1. Mishu'Shpitz 2. 3. Aron 4. Unguru' 5. Arpi 6. 7. Gyula 8. Ema 9. Adimicu'(ti-ai luat mergatori "Pompierule"?) 1o. 11.Radu 12. Dane ps: MAI SUNT 3 LOCURI LIBERE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdiMare Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Lista deschisa pt JOI, ora 2o,3o : 1. Mishu'Shpitz 2. 3. Aron 4. Unguru' 5. Arpi 6.AdiMare (refacut 50%) 7. Gyula 8. Ema 9. Adimicu'(ti-ai luat mergatori "Pompierule"?) 1o. 11.Radu 12. Dane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Nici Arpi nu mai poate veni, in schimb vine Radu'Lautaru plus inca 1 prieten..., deci lista arata cam asa: Lista deschisa pt JOI, ora 2o,3o : 1. Mishu'Shpitz 2. Radu'Lautaru 3. Aron 4. Unguru' 5. prieten Radu'Lautaru 6. AdiMare (refacut 50%) 7. Gyula 8. Ema 9. Adimicu'(ti-ai luat mergatori "Pompierule"?) 1o.Radu 11.Dane 12. ps1: mai este 1 loc liber !!! ps2: AdiMare, felicitari k te-ai reinscris in "circuit" (vezi k duminica is +17 grade la Munteni) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdiMare Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 ps2: AdiMare, felicitari k te-ai reinscris in "circuit" (vezi k duminica is +17 grade la Munteni) foarte serios iti spun ca DUMINICA ma bate gandul de un Munteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Lista INCHISA pt JOI, ora 2o,3o : 1. Mishu'Shpitz 2. Radu'Lautaru 3. Aron 4. Unguru' 5. prieten Radu'Lautaru 6. AdiMare (refacut 50%) 7. Gyula 8. Ema 9. Adimicu'(ti-ai luat mergatori "Pompierule"?) 1o.Radu 11.Dane 12.Tudor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Martie 15, 2012 Autor Share Postat Martie 15, 2012 no se pare ca cuki asta nu are norok deloc la fotbal nici azi no prins loc pe lista poate luni luni ....ora 20-15 1 mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Pana la meciul urmator eu sunt in silenzio stampa. Deci despre partida de azi... no comment. Lista deschisa pt LUNI, ora 2o,3o: 1. Mihai 2. Cuki 3. Unguru' 4. Aron 5. 6. 7. 8. 9. 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Lista deschisa pt LUNI, ora 2o,3o: 1. Mihai 2. Cuki 3. Unguru' 4. Aron 5. Radu 6. 7. 8. 9. 1o. 11. 12. Cand ai un "Ungur" in echipa, e usor fotbalul. La multi ani cu intarziere maghiarilor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Lista deschisa pt LUNI, ora 2o,3o: 1. Mihai 2. Cuki 3. Unguru' 4. Aron 5. Radu 6. Dane 7. 8. 9. 1o. 11. 12. Cand ai un "Ungur" in echipa, e usor fotbalul. La multi ani cu intarziere maghiarilor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Martie 16, 2012 Autor Share Postat Martie 16, 2012 Lista deschisa pt LUNI, ora 2o,3o: 1. Mihai 2. Cuki 3. Unguru' 4. Aron 5. Radu 6. Dane 7. misu spitu 8. 9. 1o. 11. 12. da oare ce drag so intamplat joi (o pierdut aron )...sau de ziua ungurilor io lasat aron sa castige no apoi ne vedem luni ca se pare ca cuki o prins lista de luni numai sa nu se imbolnaveasca subit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey90 Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Lista deschisa pt LUNI, ora 2o,3o: 1. Mihai 2. Cuki 3. Unguru' 4. Aron 5. Radu 6. Dane 7. misu spitu 8. Joey 9. Gyula 1o. 11. 12. da oare ce drag so intamplat joi (o pierdut aron )...sau de ziua ungurilor io lasat aron sa castige no apoi ne vedem luni ca se pare ca cuki o prins lista de luni numai sa nu se imbolnaveasca subit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 10. marius 11. bogdan - cu confirmare luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 12. Arpi . ps: daca nu confirma Bogdan, sau daca renunta careva..., AdiMare este in standby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 maine iar am gherle,trebuie sa trimit un colet in UK,curierul vine intre 9 si 10.....MM!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Lista inchisa pt LUNI, ora 2o,3o: 1. Mihai 2. Cuki 3. Unguru' 4. Aron 5. Radu 6. Dane 7. Mishu'Shpitz 8. Joey 9. Gyula 1o.RaduLautaru' 11.AdiMare 12.Arpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Martie 19, 2012 Autor Share Postat Martie 19, 2012 azi un meci magnific pt echipa mea pase faine goluri spectaculoase si in sfarsit o veni si cuki si o si castigat .....la mai multe meciuri lista pt joi 20-15 1 mihai 2 misu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Lista deschisa pt JOI, ora 2o,3o: 1. Mihai 2. Mishu'Shpitz 4. Unguru' 5. Arpi 6. Aron 7. 8. 9. 1o. 11. 12. ps: Imi cer scuze PUBLIC, fata de Gyula pt ca l-am suparat aseara. Please no offense Gyula, dar asa sunt eu pe teren, vb prea mult fara sa vreau asta... La mine se potriveste perfect zicala aia cu "Gura bate curu". Inca o data mii de scuze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Lista deschisa pt JOI, ora 2o,3o: 1. Mihai 2. Mishu'Shpitz 4. Unguru' 5. Arpi 6. Aron 7. Dane 8. 9. 1o. 11. 12. ps: Imi cer scuze PUBLIC, fata de Gyula pt ca l-am suparat aseara. Please no offense Gyula, dar asa sunt eu pe teren, vb prea mult fara sa vreau asta... La mine se potriveste perfect zicala aia cu "Gura bate curu". Inca o data mii de scuze... Sa stii ca gura iti bate curu, ar trebui sa iti ceri scuze si fata de mine ca suparandu-l pe Gyula, indirect m-ai suparat si pe mine. Adica ce, io is etalon pt cel mai rau jucator? Noroc ca io nu te bag in seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Sa stii ca gura iti bate curu, ar trebui sa iti ceri scuze si fata de mine ca suparandu-l pe Gyula, indirect m-ai suparat si pe mine. Adica ce, io is etalon pt cel mai rau jucator? Noroc ca io nu te bag in seama @ Dane_Bad: In timpul meciului mai spunem vrute si nevrute, ne suparam, ne mai tachinam, asta din cauza tensiunii jocului..., asta e, asa e la fotbal. Tot secretul e ca la final sa lasam toate supararile acolo'n teren, sa stim sa ne dam mana prieteneste si sa bem o bere povestind fazele meciului... Eu ma bucur ca reusesti sa nu ma bagi in seama (pe teren), asta da dovada de o inteligenta in plus, in schimb la intrebarea ta prefer sa nu raspund... Adevarul e, ca in ultimele partide ai avut cateva evolutii bune, deci esti in crestere. Esti pe drumul cel bun... Lista deschisa pt JOI, ora 2o,3o: 1. Mihai 2. Mishu'Shpitz 4. Unguru' 5. Arpi 6. Aron 7. Dane 8. 9. 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Chill ca vine cel mai rau jucator joi Lista deschisa pt JOI, ora 2o,3o: 1. Mihai 2. Mishu'Shpitz 4. Unguru' 5. Arpi 6. Aron 7. Dane 8. Ema 9. 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate