dedics Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Îmi pare rău dar în aceste condiții nu prea sunt dispus să merg....am fost oricum răcit o săptămână nu mai vreau. Îmi pare rău,distracție plăcută. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Care vretzi sa venitzi azi (duminica) la fotbal de la 16,3o dam un amical..., Motociclistii vs. "prietenii lu Loaza" si mai trebe vo 2-3 feciori ? Dak este vre-un doritor sa ma anuntze pe tel 0741207849. Aron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Martie 14, 2010 Autor Share Postat Martie 14, 2010 prezent maine la fotbal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Eu plec la Brezoi maine dupa masa...asa ca ciuciu fotbal. Oricum inca simt o jena la tendoane. 'tule mama lor! Incerc sa apar pe Joi! Dar nu promit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 PREZENT MAINE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Prezent si eu azi. Sper ca fara nervi Poate il aduc si pe Cocopack. Nu promit, dar incerc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 (editat) Prezent si eu azi + Cipri-Dog..., sper sa fim destui, k in ultima vreme s-au cam inmultzit absentzele. Rog, confirmatzi prezentza, cei care venitzi !!! ps: ne vedem diseara la 2o,3o la TEREN ... Editat Martie 15, 2010 de aronbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 A confirmat si Cocopack. Daca nu vine ii pregatim un botez pe cand o sa apara prima data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrysed Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Ajung si eu azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Vin si eu cu Paul cu tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 a confirmat si Cristi de la restaurant ..., prevad un meci MARE pe azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 mi-am luat ghete de la intersport cu crampoane asa ca de abia astept sa le testez. oare cine o sa fie victima care va sta in poarta ? am o idee .......... hai sa-l punem pe aron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Dupa cum evolueaza vremea , se pare ca ne vedem si joi. Promit ca voi lasa nervii acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Martie 17, 2010 Autor Share Postat Martie 17, 2010 prezent azi la fotbal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 Prezent si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 prezent si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 Prezent si eu cu fratemio! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 Si eu la datorie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 Se vede k s-a mai incalzit afara, pt k deja fiecare isi confirma prezentza cat mai devreme, dak se poate, chiar cu o zi inainte, k sa fie siguri k si-au rezervat un loc sigur in LOT !!! Prezent si eu..., sper sa mai am loc ps: ne vedem diseara la 19,3o la TEREN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan86 Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 prezent si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Martie 19, 2010 Autor Share Postat Martie 19, 2010 Dupa cum evolueaza vremea , se pare ca ne vedem si joi.Promit ca voi lasa nervii acasa! primul meci fara nervi si posibila agresiune in rest io mam facut de cacao ,cel mai slab meci al meu -nimic nu mio iesit ,ma dau pe fifa 98 sa imi revin pe luni luni avem un transfer din italia (fola)timp de 1 luna sa vedem daca confirma Mesaj completat prezent maine la fotba cu una bucata fola (italianu) deci 2 pers Mesaj completat primul meci fara nervi si posibila agresiune in rest io mam facut de cacao ,cel mai slab meci al meu -nimic nu mio iesit ,ma dau pe fifa 98 sa imi revin pe luni luni avem un transfer din italia (fola)timp de 1 luna sa vedem daca confirma Mesaj completat prezent maine la fotba cu una bucata fola (italianu) deci 2 pers [ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noreason Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Salut, ma inscriu la fotbal pt luni seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 azi am sa lipsesc... ne vedem joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Revin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate