Sari la conținut

noreason

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de noreason

  1. noreason

    Ajutor&asistenta moto!

    Salut, Tre sa merg la service cu 2 motoare cu mai multe treburi de facut si poate ma ajuta cineva sa aleg service-ul potrivit... o sa enumerez chestiile care ar trebui facute la fiecare motor: 1. Kawasaki VN900: - verificare tehnica generala (schimb ulei, completat lichid racire, verificat incarcare baterie, furtunele de frana etc) - o varianta pt polish pt partile cromate (tevi esapament, alte parti cromate) care s-au uzat, au prins pete, rugina etc - indicatorul de benzina nu mai functioneaza 2. Yamaha Virago 535 - verificare tehnica generala (schimb ulei, verificat incarcare baterie, furtunele de frana etc), in principiu motorul tre sa faca un drum pana in Germania ~ 1500km, este al unei prietene si m-a rugat sa ma ocup de el Mersi frumos, Dan
  2. noreason

    BURSA LOCALA

    Salut! Vand urgent Kawasaki Vulcan Vn 900 Custom, an 2007, 32.000 km, 4.900 euro negociabil. Anuntul complet si pozele se pot vedea aici tel 0744 347474
  3. noreason

    fotbal

    Salutare si scuze dar nu am inteles... mai sunt locuri au ba? Daca da, ma inscriu si eu.
  4. noreason

    fotbal

    Salut, ma inscriu la fotbal pt luni seara
  5. noreason

    Anunturi GARAJE !

    Garaj de inchiriat in cartier Gruia la 1 minut de 7 strazi, tel 0746 183851 (Adi).
  6. noreason

    Hai La O Plimbare !

    Ma voi luati si cruiseristi/cioperisti la plimbare?
  7. noreason

    Hai La O Plimbare !

    Salut. Scuze pentru post-ul tarziu dar noi vom merge maine vreo 3-4 motoare la Suncuius cu corturile pana duminica . Plecarea e maine (sambata) pe la vreo 11:30-12:00 din parcare de la Cora. Daca sunt doritori ne vedem maine acolo (Dan 0744-347474)
  8. noreason

    Poze

    Salutare, va prezint si eu Vulcanul. Multa bafta si sper sa ajung si eu pe la Hit daca se mai tin intruniri. Ceva propuneri pt trasee/excursii?
  9. noreason

    Kawasaki Vulcan

    Salutare de la Cluj, am un Vulcan de 900 model Custom, tocmai am terminat de facut rodajul, este o adevarata bijuterie. Ce sa mai zic, a fost dragoste la prima vedere. Eu tot aveam in cap Intrudere sau Dragstaruri, dar Vulcanul chiar este o motocicleta deosebita.
  10. Sunt deacord, nu cred ca este o varianta mai buna la ora actuala. Drumul pe la Bistrita - Vatra-Dornei este ca si dupa razboi, la fel si dupa Vatr-Dornei spre Campulung. Nici pe partea astalalta nu e chiar ceas drumul... intre Cluj - Reghin (pe la Mociu) este la un moment dat o portiune cu semafoare care se chinuie astia de cativa ani buni sa o asfalteze... oricum nu sunt decat vreo 2-300 de metri. Apoi dupa Reghin spre Toplita mai sunt niste gropi random, oricum dumul a fost facut il ultimii ani, ca era si pe acolo dezastru. Muntii ii treci foarte usor nu sunt decat cateva serpentine. Pe urma te mai chinui putin pana la Tg Neamt si pana la E85, dar in principiu e ok.
×
×
  • Creează nouă...